Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Cine se ocupa de montaj parchet Bucuresti?

Pentru montaj parchet Bucuresti ai nevoie de o echipa de specialisti cu multi ani de experienta in spate care are echipamentele si ustensilele necesare pentru un montaj ca la carte. Cine este aceasta echipa de specialisti? Este vorba despre parchetraschetari.ro din capitala, care de foarte multi ani ofera servicii de amenajari interioare printre care se numara montajul parchetului, slefuirea, lacuirea sau reconditionarea.

Inainte de montaj parchet Bucuresti este nevoie de o alegere inspirata

Daca esti in plin proces de reamenajari si te-ai poticnit in alegerea parchetului, trebuie sa stii ca modelul ideal este cel care-ti pune cel mai bine casa in valoare.

Astfel, parchetul se alege in functie de:

  1. Ce culoare sa aleg pentru parchet? Va trebuie sa te orientezi in functie de dimensiunea incaperii, cat si in functie de incaperea in care il vei monta. Daca dimensiunea camerei este redusa, alege un parchet cu un model cat mai simplu intr-o nunata deschisa creandu-se astfel iluzia de spatiu. Daca ai la dispozitie o camera mare si mult loc, opteaza pentru un parchet inchis la culoare si un model mai complex care va imbraca de minune camera. Dormitoarele trebuie asortate cu parchet in nuante calde ce trebuie sa se potriveasca cu zugraveala si mobila. In camera de zi alege nuante deschise sau neutre. Culorile medii dau un aspect rustic, iar cele inchise imprima eleganta;
  2. Nu numai banii conteaza atunci cand iti alegi parchetul, ci si traficul la care va fi supus. In aceste conditii ai de ales intre:
  • Parchet din lemn masiv. Izoleaza excelent din punct de vedere termic, este usor de curatat, nu retine mucegai si praf si este si foarte rezistent. Din cand in cand dupa montaj parchet Bucuresti are nevoie de raschetare si lacuire. Rezista cu brio si la umiditate crescuta in camera;
  • Parchet laminat. Reprezinta o alternativa mai ieftina, moderna, a parchetului masiv. Se instaleaza usor si nu apar probleme din cauza instabilitatii dimensionale. Iti permite sa-ti instalezi sistem de incalzire prin pardoseala. Se intretine usor si este excelent pentru familiile cu copii si consumatorilor casnici fiind accesibil ca pret;
  • Parchet stratificat. Este foarte bine uscat si lemnul nu lucreaza in timp. Este elegant si poate fi slefuit si lacuit dupa trecerea timpului pentru a-i reda frumusetea. Este rezistent la umiditate si la zgarieturi si se preteaza caselor, cat si apartamentelor de bloc.

Pentru montaj parchet Bucuresti la cine apelez?

Dupa ce-ti alegi parchetul, o etapa foarte importanta este montaj parchet Bucuresti. Stim ca sunt multi barbati priceputi care se incumeta ei, insa daca te stii mai putin indemanatic lasa-i pe profesionisti sa-si faca treaba si sa-ti monteze parchetul ca la carte. De un montaj profesionist depinde rezistenta parchetului in timp.

Deci, ia si tu legatura cu parchetraschetari.ro, o echipa de specialisti din Bucuresti. Montajul se face in etape, se curata foarte bine suprafata, iar apoi montajul se va face cu ajutorul unui adeziv biocomponent pentru durabilitate si rezistenta in timp cat mai mare.

Care sunt preturile practicate? Afla toate detaliile care te intereseaza contactand direct echipa parchetraschetari.ro!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *