Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

tratament pentru zgarieturi
Servicii

Aquashield – tratament impotriva zgarieturilor!

Ai nevoie de tratament impotriva zgarieturilor pentru sticla sau plastic? Atunci apeleaza la serviciile Aquashield! Societatea isi intampina clientii cu o gama variata, diversificata si numeroasa de solutii eficiente in ceea ce priveste acoperirea hidrofoba, ce are aplicatii in diverse domenii de activitate. Produsele comercializate de acesta societate, se pot utiliza in industria textila si pielarie, in tratarea lemnului, in cosmetica auto, pentru panourile fotovoltaice, pe suprafetele de sticla si lista poate continua.
Datorita experientei indelungate pe piata de profil, Aquashield colaboreaza cu cei mai renumiti si importanti producatori si distribuitori din intreaba lume, in ceea ce priveste dezvoltarea solutiilor corespunzatoare, centrate pe o piata unica.
Produsele se fac remarcate datorita tehnologiei hidrofuge ( TDH), acestea neavand in compozitie agenti PFOA ori PFOS. Totodata, produsele comercializate se bazeaza pe agenti pe baza de apa, agenti si polimeri la scara nenotehnologica.
Tratament impotriva zgarieturilor de la Aquashield are un pret avantajos si este special conceput si testat pentru obiectele din plastic sau sticla. Solutia aplicata pe sticla sau plastic, ofera un efect de durata, hidrofug, indepartand in cel mai scurt timp posibil murdaria de pe sticla. Solutiile impotriva zgarieturilor le poti achizitiona la cele mai atractive preturi de pe piata, chiar de la expertii Aquashield.

De ce sa apelezi la Aquashield pentru tratament impotriva zgarieturilor?

Daca pana in momentul de fata nu ai pus mare accent pe curatarea sticlei si tratarea acesteia, acum a sosit momentul sa o faci. Gama de tratamente impotriva zgarieturilor si a murdariei, vor proteja sticla pentru o perioada mai indelungata de timp.
Societatea Aquashield a adus pe piata din Romania tratamente de ultima generatie, super nano-hidrofobe, ce sunt puse in aplicare cu ajutorul unor produse de cea mai buna calitate. Acestea pot reprezenta solutii optime si eficiente de impermeabilizare a mai multor tipuri de suprafete, inclusiv suprafetele auto. Acestea au ca scop final, protectia impotriva actiunii daunatoare a apei si prelungirea duratei de viata.
La baza acestui tratament impotriva zgarieturilor, stau produse care nu decoloreaza si nu modifica in nici un fel suprafata vizata, acestea aplicandu-se cu usurinta, intr-un strat subtire ce are efect impermeabilizat pentru o perioada indelungata de timp.
Datorita produselor de inalta calitate, promptitudinii, seriozitatii si a preturilor avantajoase, Aquashield a devenit partenerul de incredere al persoanelor care au nevoie de tratament impotriva zgarieturilor pentru anumite suprafete.

Nu mai sta pe ganduri si apeleaza la Aquashield pentru tratament impotriva zgarieturilor

!
Pe langa tratament impotriva zgarieturilor, Aquashield mai ofera celor interesati si tratamente suprafete respingere apa, AquaShield Textile ( este un tratament auto – hidrofob realizat pe baza de apa. Acesta este recomandat pentru materialele textile), AquaShield Textile ( este un tratament super-auto-hidrofob pe baza de apa, de lunga durata), AquaShield Beton ( este o solutie super-hidrofoba special conceputa pentru protectia suprafetelor din beton), AquaShield Piatra si Gresie ( este un tratament recomandat pentru utilizarea celor doua tipuri de suprafete), AquaShield Lemn ( este un tratament ce are la baza o solutie de impregnare bazata pe apa si nanotehnologie. Acoperirea suprafetei lemnului se realizeaza cu ajutorul unui pulverizator), etc.
Pentru mai multe informatii suplimentare si detalii cu legatura la tratament impotriva zgarieturilor, acceseaza pagina web www.aquashield.ro sau contacteaza reprezentantii – 0729 278 276.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *