Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Comanda de la Sergal Nails gel UV pentru o manichiura perfecta!

E foarte usor sa deosebesti mainile unei femei de mainile unui barbat. Mainile unei femei sunt in general mai mici, ai piele mai fina, degete mai delicate si unghii foarte ingrijte.

Barbatii preocupati de aspectul fizic sunt atenti si la felul in care arata unghiile lor. Ei trebuie sa aiba unghiile curate, taiate corect, conform formei degetelor, cu pielitele taiate. Femeile au acum la dispozitie multe modalitati prin care isi pot infrumuseta mainile si unghiile. Unele isi ingrijesc unghiile acasa, iar altele sunt preocupate de noile produse din domeniul manichiurii si prefera sa viziteze periodic un salon de infrumusetare.

Pentru toate femeile preocupate de infrumusetarea mainilor prin manichiura magazinul online Sergal Nails ofera o mare varietate de produse. Unele sunt produse care pot fi folosite acasa, iar altele sunt produse destinate saloanelor de infrumusetare. In aceasta a doua categorie intra si cele de tip gel UV.

Gel UV pentru unghii spectaculoase

Sunt femei carora le place sa aiba unghiile scurte peste care a fost aplicat un lac incolor sau de o culoare apropiata de cea a pielii. Altele prefera unghiile lungi, cu modele elaborate, care pot fi doar rezultatul muncii unei manichiuriste profesioniste. Altele apeleaza la noile procedure in domeniul manichiurii doar inaintea unui eveniment important.

Magazinul online Sergal Nails comercializeaza, printre ulte produse destinate ingrijirii si infrumusetarii unghiilor, gel UV de cea mai buna calitate. Acesta poate sa schimbe radical modul in care arata mainile si unghiile unei femei.

O femeie cu unghii impecabile devine rafinata, eleganta si sigura pe ea. Unghiile cu gel UV de la Sergal Nails devin atat de atragatoare, incat pot fi considerate adevarate bijuterii.

Ce fel de gel UV gasesti la Sergal Nails?

De la Sergal Nails poti sa achizitionezi gel UV roz inchis sau gel UV incolor. Gelul roz inchis e foarte rezistent, iar dupa aplicare devine transparent. Se foloseste de cele mai multe ori pentru manichiura French, dar e o alegere buna si daca vrei sa-ti repair sau sa-ti construiesti unghiile deteriorate.

Mai flexibil decat alte geluri este gelul UV transparent. Acesta poate fi folosit ca baza pentru unghii tehnice sau ca intaritor pentru unghiile naturale.

Sergal Nails e un magazin online care ofera tuturor celor interesati multe produse de care saloanele de frumusete, manichiuristele si scolile de manichiura au nevoie: boluri pentru manichiura clasica, cutii de plastic pentru accesorii, suporturi de tip deget pentru unghii false, suporturi penmtru pensule de manichiura, suporturi de tip pernute pentru manichiura, separatoare pentru degetele de la picioare, dizolvant fara aceona, vopsele acrilice pentru unghii, pudra acrilica, dizolvant de unghii cu acril, gel de constructie.

Alte produse care pot fi comandate din magazinul online Sergal Nails sunt airbrush-ul pentru manichiura, sabloanele airbrush, ceara pentru epilat de tip granule, crema dupa epilare, aparatul de epilat cu ceara, samponul profesional pentru regenerare, balsamul profesional pentru par, capul de manechin pentru coafor, periile profesionale de coafat, combina cosmetica, mobilierul pentru salonul de infrumusetare, fixatorul pentru gelul de unghii, foliile metalice pentru unghii, gelurile de sigilare, ojele semipermanente si multe altele.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *