Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

combine frigorifice
Afaceri

Combine frigorifice la un pret mic

Alege o combina frigorifica la un pret pe masuraiar alimentele nu vor avea de suferit
Bucataria dumnevoastra nu este completa fara o combina frigorifica. Asa ca, SC Quattro SRL, detinatoarea magazinului online www.bricomix.rova ofera combine frigorifice la cele mai avantajose preturi. Suntem implicati si devotati in ce facem, ceea ce credem ca este un adevarat avantaj al firmei noastre si incercam sa va oferim cele mai bune oferte, garantii si produse de o calitate superioara stiind ca investitia pentru achizitionarea electrocasnicilor este una pe termen lung. Preturile combinilor frigorifice variaza in functie de modelul acesteea.

Combine frigorifice, model.

O combina frigorifica ne ajuta sa mentinem alimentele proaspete, conservate prin producerea si mentinerea unor temperaturi joase. Combinele frigorifice in functie de modelul ales pot fi dotate cu sistem de afisaj digital, dozator de apa, filtru antimiros, sertare. Va invitam sa vizualizati gama combinelor frigorifice pe siet-ul nostru www.bricomix.ro unde veti gasi mai multe informatii referitoare si la modelul, dimensiunile si pretul combinelor frigorifice. Navigarea este foarte usoara deoarece am creeat pagina in functie de fiecare produse in parte si anumite criterii vizte de catre potentialii clienti ( marca, capacitate, culoare, tip de comanda etc. ) .

Achizitia si pretul combinelor frigorifice

Pentru a achizitiona o combina frigorifica puteti alege metoda online intalnita pe siet-ul nostru sau puteti plasa comanda printr-un telefon la numarul 0732 610 473. Preturile combinelor frigorifice sunt foarte avantajoase in functie de producator, tip de comanda, sistem de racire, clasa energetica, numar compresoare si latime.Noi incercam sa distribuim combine frigorifice la preturi acceptabile oricarui buget, de diferite marci si sa satisfacem astfel exigentele oricarui posibil client. Plata prodului se poate face in numerar direct curierului care va livreaza comanda, prin transfer bancar sau online in cazul in care sunteti posesorul unui card visa electronic, visa, master card sau maestro.

Combine figorifice la un raport calitate / pret deosebit.

Comparand combinile frigorifice cu frigiderele clasice cu 2 usi, diferenta majora este ca acestea au congelatorul in partea de jos ceea ce poate fi privit ca un avantaj deoarece nu trebuie mereu sa te apleci pentru a scoate un produs din frigider. O combina frigorifica este foarte benefica atunci cand ai o cantitate nu prea mare de produse de depozitat si-ti doresti un acces mai usor la alimentele proaspete. Un alt avantaj care-l prezinta este reprezentat de sertarele din congelator care usureaza foarte mult la depozitarea congelatelor intr-un mod ordonat. Urmareste zilnic preturile promo afisate pe siet-ul nostru si vei reusi sa achizitionezi combina frigorifica la un pret avantajos.

Combine frigorifice oferite de Bricomix

Suntem siguri ca accesand siet-ul nostru veti reusi foarte rapid si intr-un mod usor, eficient si care nu necesita mult timp sa va alegeti combina frigorifica perfecta familiei si care sa va satisfaca cel mai bine nevoile. Nu trebuie sa va faceti griji de pretul combinei frigorifice cand alegeti sa achizitionti de la noi, colaborand cu diferiti producatori tinem sa credem ca pretul nu este o problema si poate achizitiona orice client, indiferent de buget. Bricomix, trateaza totul cu corectitudine, preseverenta si ambitie.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *