Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Folii termotransfer, o solutie potrivita pentru personalizarea materialelor textile

Daca vrei sa personalizezi materiale textile, tricouri din bumbac sau imbracaminte din nylon sau poliester, solutia cea mai ofertanta si care respecta standardul de toxicitate este utilizarea de folii termotransfer. De unde poti achizitiona astfel de folii? De la Multisign din Brasov care te oferteaza cu o varietate impresionanta pentru toate gusturile.

Cum se realizeaza personalizarea cu folii termotransfer

Termotransferul este un procedeu de personalizare a materialelor textile si se realizeaza prin aplicarea la cald a foliilor de termotransfer, folii ce au fost decupate cu un cutter-plotter. In acest scop se foloseste si o presa speciala.

Printre avantajele personalizarii cu folii termotransfer se numara posibilitatea de a imprima chiar si o bucata, un singur tricou de exemplu, si posibilitatea de a imprima orice grafica indiferent de cat de complexa este aceasta.

Retine ca materialele textile astfel personalizate se spala pana la temperaturi de 40 de grade, se calca pe dos si se evita plasarea fierului de calcat pe imagine.

Folii termotransfer Cut 3

Folii termotransfer Cut pe care Multisign din Brasov ti le propune sunt materiale de transfer termic pe care le poti decupa doar cu un echipament de tip cutter-plotter.

De ce sa alegi acest tip de folii termotransfer? Deoarece avantajele acestora vor fi pe masura asteptarilor tale:

  1. In primul rand, te bucuri de varietate. Ai posibilitatea de a alege folii Cad-Cut SportsFilm, Flock sau Reflective;
  2. Folia este elastica din poliuretan sau are suprafata catifelata;
  3. Suportul este adeziv;
  4. Finisare mata;
  5. In cazul in care alegi varianta reflectorizanta trebuie sa stii ca materialul intrebuintat este certificat DIN EN 471;
  6. Se pot aplica pe poliester sau bumbac;
  7. Sunt disponibile in foarte multe culori, mate, metalice sau chiar fluorescente;
  8. Iti sunt livrate intr-o zi printr-un curier rapid;
  9. Se folosesc cu succes pentru literele mici, pentru aplicatii dificile, pentru aplicatii reflectorizante, dar se pot utiliza si mai multe straturi suprapuse pentru un efect mai puternic;
  10. Au costuri de achizitie bune.

Folii termotransfer Print&Cut 5

Este vorba despre materiale de transfer termic, insa a caror tiparire se realizeaza doar cu cerneala pe baza de eco-solvent sau de solvent. Multisign iti propune 5 posibilitati diferite, astfel incat tu poti alege intre folii termotransfer Cad-Color SportsFilm, FoilTEK, SuperTEK Clear, SuperTEK Opaque sau SuperTEK Sublistop.

Prima varianta are la baza o folie elastica din poliuretan, suportul adeziv, iar finisarea este mata. Este disponibila in culoarea alba si se aplica pe poliester si bumbac. A doua varianta pe care o poti alege are la baza folii metalice, extensibile, disponibile in culori precum alb, argintiu sau auriu. Se aplica pe nylon, poliester sau bumbac.

Varianta SupeTEK Clear se refera la folii transparente, subtiri, finisare lucioasa sau mata care se aplica pe nylon, poliester sau bumbac. SuperTEK Opaque sunt folii termotransfer albe, subtiri, cu temperatura scazuta de aplicare, iar SuperTEK Sublistop sunt acele folii de termotransfer pentru materialele ce se personalizeaza prin sublimare.

Dupa cum se observa, varietatea de folii termotransfer de la Multisign este impresionanta, astfel incat satisface toate necesitatile si gusturile. Tu ce vei alege?

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *