Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

service instalatii frigorifice
Instalatii

Compania Coinsfri asigura cele mai bune servicii de service instalatii frigorifice!

Instalatiile frigorifice sunt necesare oricarei companii, indiferent de domeniul de activitate. Indeosebi, firmele ce activeaza in diverse domenii ale industriei sau in comert, dar si in domeniul HoReCa au nevoie de instalatii frigorifice de calitate. Acestea asigura o buna calitate a marfii, a produselor expuse spre vanzare, dar si incadrarea in termenul de garantie. Daca sunteti interesat de service instalatii frigorifice, compania Coinsfri va sta la dispozitie cu servicii prompte, la preturi decente!

Coinsfri – profesionistul de care aveti nevoie pentru service instalatii frigorifice!

Instalatiile frigorifice, pe cat de mari si puternice sunt, pe atat de usor se pot strica. Acestea nu se defecteaza de tot, incat sa nu mai poata fi folosite, numai ca au nevoie de interventia unor specialisti pentru a asigura lucrari de service instalatii frigorifice de calitate. Aceste servicii includ inlocuirea pieselor uzate ori defecte, dar si incarcarea cu freon a instalatiilor. Cu alte cuvinte, orice defecte ale componentelor instalatiilor frigorifice ce necesita o atentie speciala sunt tratate cu maxim de seriozitate, profesionalism si promptitudine de catre o echipa de oameni cu experienta, apartinand firmei Coinsfri.
Clientii din Bucuresti sau imprejurimi pot incheia cu succes contracte de mentenanta a instalatiilor frigorifice pe care le detin, pentru a nu fi nevoie de service o data la o anumita perioada de timp. Intretinerea instalatiilor frigorifice semnifica o grija in plus pentru cei care le detin, insa acest contract are aspecte pozitive. Instalatiile frigorifice pot fi utilizate la capacitete maxima, fara a fi afectate de trecerea timpului, gratie specializarii echipei Coinsfri. Daca totusi apar probleme mai grave, nu ezitati sa chemati expertii pentru evaluarea situatiei si pentru rezolvarea problemei, precum si pentru service instalatii frigorifice. Acestea solutioneaza neregulile de functionare la timp, fara a fi afectate aceste instalatii in mod ireparabil.

Coinsfri – firma specializata in service instalatii frigorifice, si multe alte servicii

Infiintata in anul 2006, compania Coinsfri a urcat incet dar sigur in topul companiilor romanesti care asigura servicii de service instalatii frigorifice, montaj, mentenanta, cu alte cuvinte lucrari de instalatii frigorifice si de climatizare. Firma Coinsfri este in plina dezvoltare, avand un portofoliu bogat de clienti, care incheie contracte pe o perioada indelungata pentru ca instalatiile frigorifice sau de climatizare de care dispun sa fie pe maini bune. Preocuparea expertilor Coinsfri este de a satisface necesitatile clientilor in ceea ce priveste calitatea, pretul si termenul de executie al lucrarilor. In cadrul unei piete in care concurenta este puternica si acerba, firma Coinsfri a reusit sa se mentina in top, datorita principiilor pe care le respecta cu sfintenie angajatii: promptitudine, calitate, profesionalism, amabilitate, respect. In 10 ani de functionare, Coinsfri a castigat increderea si aprecierea clientilor sai, precum si clienti noi care au optat pentru service instalatii frigorifice ori de cate ori a fost necesara interventia specialistilor!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *