Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Finante

De ce ai nevoie de o firma contabilitate Arad pentru afacerea ta?

Ca persoana juridica, in Romania iti poti desfasura activitatea doar daca ai un contabil angajat sau, de ce nu, o firma contabilitate Arad se ocupa de la A la Z de toata hartogaria. Tot ceea ce inseamna venituri si cheltuieli trebuie inregistrate, se calculeaza impozitele, se intocmesc raportari contabile externe, se completeaza chitante si cecuri si se elaboreaza balanta de verificare, de toate acestea si inca multe altele trebuie sa se ocupe adevarati experti in domeniu. Cum gasesti acest experti? Iti spunem noi!

Cum sa-ti alegi firma contabilitate Arad

SRL sau SA, ONG sau PFA, Asociatie de Proprietari, sindicat sau partid, legea fiscala obliga toate aceste entitati juridice sa detina contabilitate pentru toate veniturile si cheltuielile pe care le realizeaza. Astfel, daca ai un contabil priceput vei tine necazurile la distanta, te va scuti de amenzi sau cheltuieli inutile, te va sfatui astfel incat sa iei cele mai bune decizii si-ti va tine contabilitatea ca la carte. Problema care se pune este unde si cum gasesti un astfel de contabil?

Poti sa alegi o firma contabilitate Arad sau un singur contabil, nu conteaza, important este sa te asiguri ca aceasta firma sau acest contabil este acreditat, adica este membru activ CECCAR. De asemenea, contractul pe care-l semnezi cu firma de contabilitate pentru prestarea de servicii trebuie sa aiba clar specificate si detaliate toate serviciile ce sunt incluse in tarif, astfel incat tu sa stii exact care sunt indatoririle contabilului in baza onorariului.

Nu in ultimul rand, cere un portofoliu de clienti al firmei de contabilitate pentru a te lamuri in legatura cu experienta si profesionalismul acesteia. In functie de specificul firmei tale negociaza un anumit pachet de servicii, iar daca doresti sa-ti fie posibila si colaborarea cu un singur contabil al firmei, dupa preferinte si necesiatati.

Daca firma ta are de suferit de pe urma unui contabil, firma de contabilitate trebuie sa te despagubeasca. Fii atent si la aceasta clauza. Contabilii firmei trebuie sa tina in permanenta pasul cu schimbarile legislative si cele din domeniul tehnologiei, sa fie persoane integre, calme, care sa stie sa asculte, sa fie un bun consilier si sa te sfatuiasca intotdeauna cu mult profesionalism. Forma de contabilitate trebuie sa depuna periodic declaratiile fiscale, sa se ocupe de tot ce inseamna contabilitate, sa fie flexibila si disponibila, sa aiba capacitatea de comunicare si un pret bun pentru serviciile prestate.

La ce firma contabilitate Arad sa apelez?

Daca esti din Arad si ai nevoie de o firma contabilitate Arad, ia negresit legatura cu P.R. Control & Accounting. Aceasta echipa de specialisti cu foarte multi ani de experienta in domeniu si cu un portofoliu impresionant de clienti multumiti, iti va oferi serviciile sale cu maxim de profesionalism, cu promptitudine, corectitudine si implicare.

Toate firmele mari, mici sau mijlocii din Arad si din judet pot apela cu deplina incredere la P.R. Control & Accounting o societate membra a Corpului Expertilor Contabili, dar si a Contabililor Autorizati din Romania, adica CECCAR, pe care te poti baza oricand.

Care sunt preturile practicate de catre P.R. Control & Accounting? Deosebit de accesibile. Descopera-le si tu si bucura-te de servicii impecabile!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *