Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

cazare Delta Dunarii
Cazare

Optati pentru cazare Delta Dunarii? Incercati la Complex Cormoran!

Unii oameni prefera sa isi petreaca zilele de concediu la munte, in vreme ce altii aleg marea. Unii se duc la tara, la bunici sau la parinti, in vreme ce altii ies din granitele tarii noastre, spre locatii insorite si cu ape line. Insa mai exista o categorie de oameni, care prefera sa isi petreaca concediul in inima naturii, piscati de tantari, cu mirosul de balta in nas zi de zi, in zona Deltei Dunarii. Avem o Delta atat de frumoasa, incat este si pacat sa nu o valorificam la maximum si sa nu o vizitam cel putin o data in viata. Daca veti opta o singura data pentru cazare Delta Dunarii la Complex Cormoran, cu siguranta nu veti mai vrea sa va faceti concediul in nicio alta parte. Aer curat, activitati traditionale si moderne, mancare buna, eco, pescuit, conditii de cazare de cinci stele, ce v-ati putea dori mai mult? Cazati-va la Complex Cormoran in hotel, vila sau pensiune, si bucurati-va de relaxare!

Complex Cormoran are o oferta de nerefuzat la programul de cazare Delta Dunarii

Dupa un an de munca, meritati cu siguranta cateva zile de concediu frumoase intr-un ambient linistit, un loc mirific, in care sa va puteti bucura atat de activitati moderne, cat si de cele traditionale. Daca sunteti un mare fan al pescuitului, al plimbarilor cu barca, al borsului de peste, al plimbarilor in natura, al activitatilor in aer liber, va invitam sa alegeti una din posibilitatile de cazare Delta Dunarii oferite de Complex Cormoran. Acestea includ pensiunea deschisa tot timpul anului, hotelul amenajat cu 2 garsoniere si 34 de camere, dar si vilele A si B pentru grupuri de elevi sau familii mai numeroase.
Concediul dvs. trebuie sa fie perfect, si ati ales ca si destinatie Delta Dunarii! Insa va temeti de tantari, de conditii insalubre, de mancarea fada, fara gust? Nu si daca optati pentru cazare Delta Dunarii in cadrul Complex Cormoran. Aici puteti sa va petreceti timpul liber in una din cele doua terase in aer liber, sa luati masa la unul din cele doua restaurante, sa beti un paharel in unul din cele doua baruri, sa aranjati o sedinta grozava in una din cele cinci sali de conferinte. De asemenea, Complex Cormoran este dotat si cu sala de fitness, aveti acces la piscina, puteti juca volei, biliard, tenis, puteti pescui sau face excursii, puteti inchiria un ATV, o barca, sau lua lectii de echitatie. Pare de vis, nu-i asa?

Complex Cormoran – posibilitati de cazare Delta Dunarii in conditii minunate

De la mic la mare, sunteti asteptat sa optati pentru cazare Delta Dunarii la Complex Cormoran! Aici va puteti simti in largul dvs., puteti rupe o perioada legatura cu tehnologia sau cu lucrurile care va creeaza stres sau stari negative, si va puteti bucura de natura si de compania celor dragi!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *