Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Compresele hemostatice Equitamp de la Biolab Scientific un produs de incredere pentru interventii chirurgicale

Compania Biolab Scientific are ca principal obiect de activitate importul si distribuirea unei game largi si diversificate de produse utilizate in domeniul medical precum consumabile parafarmaceutice si de laborator, bureti si perii chirurgicale, produse hemostatice si dezinfectanti.

Produsele noastre pot fi achizitionate cu usurinta de pe site-ul nostru www.biolab-scientific.ro si fiecare produs pe care il regasiti aici este fabricat la cele mai inalte standarde si selectate astfel incat sa prezinte incredere in momentul utilizarii.

Cateva aspecte despre comprese hemostatice Equitamp

In randurile urmatoare vom vorbi despre un produs deosebit de important in cazul unei interventii chirurgicale si anume despre comprese hemostatice Equitamp. De asemenea, fiecare produs pe care il regasiti in magazinul nostru online este in acord cu normele si legislatia in vigoare iar acest lucru, in sinea lui prezinta o garantie a calitatii pe care o prezinta.

Astfel, aceste comprese hemostatice Equitamp sunt practic niste comprese special concepute pentru orice tip de interventii chirurgicale. Equitamp reprezinta practic celuloza oxidata regenerata cu efect hemostatic. Pentru a-si pastra intacte proprietatile este recomandat ca aceste comprese hemostatice Equitamp sa fie pastrate la o temperatura de pana la 300C.

Practic, in chirurgie acest produs este utilizat in mai multe domenii ca de exemplu chirurgia cardiovasculara, hemoroidectomia, implantarea protezelor vasculare, biopsii, interventii la plamani, chirurgie ginecologica si multe altele. Dupa cum puteti observa fiecare dintre aceste domenii mentionate necesita utilizarea unor comprese speciale cum sunt si acestea de care vorbim in aceste randuri.

Recomandari de utilizare a compreselor

Compania noastra comercializeaza astfel de comprese hemostatice Equitamp la cele mai avantajoase preturi astfel incat sa puteti sa optimizati cheltuielile alocate pentru astfel de produse. Dar daca aceste produse au un pret accesibil, acest lucru nu inseamna ca nu acordam o atentie deosebita calitatii intrucat dorim sa oferim clientilor nostri tot ceea ce este mai bun pentru a-si indeplini misiunea de a vindeca pacientii. Aceste comprese hemostatice Equitamp se utilizeaza in special pentru presarea zonelor care sangereaza abundent in timpul interventiilor chirugicale. Materialul din care este creat nu provoaca nici o reactie daunatoare tesuturilor si nici reactii alergice sau hipersensibilitate. In momentul in care se aplica pe zone infectate este totusi recomandat sa se indeparteze cat mai repede aceste comprese hemostatice Equitamp intrucat pot sa creeze un focar de infectie in zona respectiva.

Pentru o cat mai buna utilizare a compreselor recomandam sa se pastreze uscate si depozitate in mod corespunzator. Sunt de unica folosinta si nu trebuie utilizate daca pachetul a fost compromis.

Pentru comenzi dar si alte informatii va stam la dispozitie

Asadar, in magazinul nostru online www.biolab-scientific.ro veti putea sa gasiti o multime de produse special concepute pentru domeniul medical iar prin intermediul nostru va puteti asigura ca veti achizitiona produse, cum ar fi comprese hemostatice Equitamp, care sa ofere siguranta pe intreg parcursul utilizarii.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre produsele pe care doriti sa le comandati, echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie cu tot ceea ce doriti sa stiti. Pentru a comanda nu trebuie decat sa accesati site-ul nostru, mai sus amintit, iar in cel mai scurt timp posibil veti beneficia de produsele comandate gratie sistemului de livrari rapid.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *