Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Utilitate si design in baie prin montarea unui paravan sticla securizata

Amenajarea baii unei noi locuinte trebuie sa tina cont de dorintele tuturor membrilor familiei. Unii doresc sa instaleze o vana/ cada. Altii opteaza pentru un dus rapid si propun o cabina de dus. Exista si o categorie mai noua care evita impartirea spatiului din baie prin montarea unei vane sau a unei cabine si aleg instalarea unui paravan sticla securizata direct pe gresie.

Te-ai hotarat la o solutie moderna si practica – un paravan sticla securizata

Optiunea de a instala un paravan sticla securizata in baie nu se aplica doar la varianta montarii paravanului direct pe gresie. In aceasta situatie, baia este foarte usor impartita, iar spatiul de dus este larg si mult mai bine folosit in perimetrul intregii incaperi.

Exista cazuri in cara paravanul completeaza obiecte sanitare deja montate. In cazul unei vane, paravanul de sticla securizata are rolul de a proteja contra imprastierii apei in toata baia, atunci cand folosesti dusul. Paravanul montat poate fi mobil sau fix si decorat cu diverse modele personalizate. Nu doar ca este foarte util in baie, impiedicand patrunderea apei spre mobilierul din baie, covor si celelalte obiecte sanitare, dar paravanul poate schimba si designul incaperii prin alegerea unui model personalizat si unic.

Daca ai ales o cabina de dus, paravanul poate delimita cu stil spatiul de dus pe verticala. Din nou, modelele pot fi fixe sau mobile, asigurand mobilitate utilizatorului dupa bunul plac.

Pe site-ul imperialglass.ro exista o sectiune dedicata modelelor de paravane de sticla securizata. Se poate urmari modalitatea lor de utilizare in diverse situatii specifice, iar alegerea unui model potrivit dorintelor proprii devine mult mai usoara. Imagini si explicatii suplimentare sunt disponibile chiar in link-ul urmator: http://www.imperialglass.ro/index.php/produse/paravan-de-sticla-securizata

O categoria aparte o reprezinta modelul de paravan sticla securizata WC, care apare ca un despartitor in spatiile destinate pisoarelor. Modelele de sticla, ca acesta, sunt potrivite unor restaurante elegante sau hoteluri de clasa.

Afla tot ce este de aflat despre un paravan sticla securizata de la specialistii Imperial Glass

De obicei, cei care opteaza pentru un paravan din sticla securizata nu doresc sa monteze in baie nici vana, nici cabina de dus. Din punct de vedere al design-ului, alegerea paravanului aduce un plus de modernitate. Firma Imperial Glass, cu sediul in Oradea produce paravane din sticla securizata pentru locuitorii oradeni, dar si pentru cei din Alba Iulia. Toate lucrarile se fac la comanda si sunt personalizate pe fiecare spatiu.

Personalizarea incepe de la stabilirea dimensiunilor. O data bine definit spatiul pentru amplasarea paravanului, se alege intre paravan fix sau mobil. Nu uitati sa tineti cont de limitarile spatiului de baie, care uneori nu permite decat una din cele 2 variante. Materialul folosit este sticla transparenta sau cu diverse modele ce contribuie la un grad mai ridicat de intimitate. De asemenea, opacitatea materialului ales va influenta si lumina permisa in spatiu. De aceea trebuie sa luati in considerare toti factorii din spatiu respectiv inainte de a face decizia finala. Pentru a fi siguri ca nu ati ratat niciun detaliu, adresati-va cu incredere angajatilor Imperial Glass.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *