Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Cosmarul curatenie se incheie cu servicii de curatenie profesionala!

Suntem siguri ca pana acum ai trait si tu senzatia momentului cand a trebuit sa te apuci de curatenie impins de la spate de dezordinea care te inconjura. Persoanele care se implica in procesul de curatenie cu bucurie sunt foarte putine. Marea majoritate nu gasesc nici energia si nici cheful necesar pentru a duce la bun sfarsit o activitate atat de solicitanta. Pentru situatiile cand nu ai timp de curatenie sau pur si simplu preferi sa faci orice alt ceva sa stii ca exista “cineva” care poate prelua aceasta treaba. Cand spunem “cineva” nu ne referim neaparat la o persoana anume, ci la un serviciu complet. Despre ce este vorba? Despre serviciul de curatenie profesionala oferit de compania As General Cleaning.

Adio dureri de spate, adio ore pierdute pentru a curata geamurile si suprafetele din baie, adiori maturi rupte, adio bani cheltuiti pe un brat de produse de curatenie! Pentru toate acestea exista servicii de curatenie profesionala ce vor fi puse in practica de o echipa de profesionisti cu experienta in domeniu. Alege calea simpla si bucura-te de activitatile preferate in timp ce echipa As General Cleaning se ocupa de curatenie si igienizare in locul tau.

Servicii de curatenie profesionala de la As General Cleaning pentru un spatiu impecabil!

Azi faci curatenie si maine deja este dezordine. Stii si tu despre ce vorbim, nu e asa? Uita de toate acestea si apeleaza la ajutorul profesionistilor de la AS General Cleaning. Echipa de aici se va deplasa in cel mai scurt timp posibil atat la domiciliul personal, cat si in compania unde lucrezi. Tu vii cu cerinta si personalul de la As Genaral Cleaning iti va oferi solutii personalizate si eficiente. Apeleaza la servicii de curatenie profesionala de la As General Cleaning fie ca esti persoana fizica, fie ca esti persoana juridica.

Avantaje multiple cu servicii de curatenie profesionala!

Daca alegi sa soliciti servicii de curatenie profesionala din partea unei companii specializate in acest domeniu vei beneficia de o gama de avantaje care te vor convinge ca merita sa alegi o astfel de colaborare.

  1. De la bun inceput vei sti cat te costa un astfel de serviciu. Fara cheltuieli neprevazute si preturi care nu se justifica.
  2. As General Cleaning se va folosi de propriile produse si echipamente. Nu va trebuie sa cumperi nici macar detergentii.
  3. Daca tu ai curata si ai igieniza spatiu vizat intr-o zi, echipa de profesionisti de la As General Cleaning va duce la bun sfarsit aceasta activitate in doar cateva ore.
  4. Nu trebuie sa fii prezent. Predai spatiul si cand te intorci vei gasi rezultatele muncii unei echipe cu experienta in domeniu.
  5. As General Cleaning ofera servicii de curatenie profesionala pentru: case de vacanta, vile, birouri, magazine, propria casa, apartamente de bloc, curatenie dupa petreceri, curatenie dupa constructori etc.
  6. Beneficiezi de oferte personalizate pentru a respecta intocmai cerintele personale.

 

Nu mai sta pe ganduri si spune stop dezastrului din jurul tau cu servicii de curatenie profesionala oferite de compania As General Cleaning. Pentru informatii suplimentare acceseaza www.as-general.ro.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *