Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

La S&M Stemi Clean gasesti utilaje spalatorii auto

Ti-ai propus sa construiesti o spalatorie auto unde clientii sa beneficieze de servicii de calitate? Daca acesta este planul, atunci trebuie sa te orientezi spre utilaje spalatorii auto performante, produse cosmetice si diferite echipamente pentru a intretine corect masinile.

Pentru ca o masina sa functioneze corect ea trebuie sa fie intretinuta corespunzator. Degeaba este moderna daca nu este curata! Acest aspect este bine cunoscut de posesorii masinilor asa ca tind sa se orienteze spre spalatorii performante care sa le amenajeze atat interiorul, cat si exteriorul autoturismelor. Pornind de la aceasta idee trebuie sa fii atent la tot ce reprezinta performanta in executarea curatarii respectivelor masini. Pentru a avea o spalatorie auto recunoscuta, utilajele trebuie sa fie moderne, de ultima generatie. In felul acesta clientii se vor bucura de serviciile primite si vor reveni.

Alege utilaje spalatorii auto de buna calitate

Compania S&M Stemi Clean iti sta la dispozitie cu tot ce tine de buna functionare a unei spalatorii auto, de la stadiul de proiectare al echipamentelor, pana la instalarea si intretinerea acestora. Cei de la S&M Stemi Clean doresc sa devina lideri pe piata de specialitate ca distribuitori de articole performante dedicate spalatoriilor auto. Din catalogul vast pe care compania il detine poti alege utilaje spalatorii auto, aspiratoare spalatorii auto, spalator covorase auto, produse cosmetica auto, pasta polish auto, degresant auto, sampon profesional auto, sistem vidanjare si multe alte articole destinate industriei auto. Toate produsele beneficiaza de garantie si post-garantie, si se intretin foarte usor si rapid. In plus au o durata lunga de viata.

Daca nu stii exact ce utilaje iti sunt necesare, te poti adresa companiei. Vei primi informatii utile pentru a avea o spalatorie ca la carte. In general aceste utilaje spalatorii auto acopera majoritatea produselor necesare intr-o spalatorie.

Pentru a colabora cu o singura firma de la inceputul si pana la sfarsitul lucrarilor de amenajare, S&M Stemi Clean iti propune serviciile de instalare, reconditionare si chiar reparatii ulterioare. In cazul unei defectiuni aparute la utilajele comercializate de companie, aceasta iti asigura reparatiile necesare pentru o buna functionare.

Apeleaza la S&M Stemi Clean pentru utilaje spalatorii auto

Pentru ca nu toate spalatoriile auto ofera aceleasi servicii, utilajele sunt impartite in mai multe categorii in functie de marimea afacerii. Poti alege utilajele Hobby Line daca iti sunt necesare mai mult pentru uz propriu, utilajele Semiprofessional daca ai o afacere de dimensiuni mici si mijlocii, sau utilajele Professional pentru o afacere in care performanta este indispensabila. Alege produsele care te avantajeaza cel mai bine.

Foloseste utilaje spalatorii auto profesionale pentru a garanta servicii de inalta calitate si performanta. Poti comanda aparate de presiune cu apa calda, sau rece, aspiratoare, detergenti, accesorii utilaje, si multe alte produse care iti vor fi necesare. Daca este interesat sa achizitionezi produsele comercializate de S&M Stemi Clean atunci intra pe pagina online detinuta de companie. Poti comanda produsele online, sau direct din magazinul aflat in Ilfov, Şoseaua Giurgiului Nr.48, Comuna Jilava. De asemenea poti suna si la numarul de telefon 0721.700.300. Alege metoda pe care o doresti si comanda utilaje spalatorii auto pentru afacerea ta.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *