Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Servicii

Cresa particulara cu servicii ireprosabile din Bucuresti

Momentul in care cel mic trebuie sa fie introdus in colectivitate, sa zboare putin de sub aripa mamei este extrem de greu. Alegerea cresei si a gradinitiei este extrem de dificila pentru cei mai multi dintre parinti. Cu totii ne dorim, pentru copiii nostri, tot ce e mai bun in ceea ce priveste cresa aleasa. De aceea, o cresa particulara pare alegerea ideala. Pentru atunci cand parintii se intorc la serviciu, pentru momentul in care cel mic trebuie sa fie lasat in grija altcuiva, cresa particulara este alegerea ideala. In Bucuresti, una din cele mai bune crese particulare este Academia Strumfilor, situata in sector 1.

Avantaje cresa particulara Bucuresti

Daca nu sunteti decis in privinta drumului pe care il veti alege pentru ca cel mic s beneficieze de cea mai buna ingrijire si de cele mai educative programe, atunci trebuie sa puneti in balanta avantajele unei crese particulare si cele ale unei bone. La cresa particulara, insa, spre deosebire de varianta bonei sau a bunicilor, copilul beneficiaza de cele mai bune servicii, de asistenta de cea mai buna calitate, de programe educationale minunate, de o dezvoltare armonioasa din toate punctele de vedere. Bebelusul va creste si va intra in lumea culorilor, a animalelor, a numerelor, cu ajutorul desenului si a muzicii, a poeziilor, stimulandu-si astfel creativitatea. Numai la Academia Strumfilor, cresa particulara din Bucuresti extrem de bine dotata din toate punctele de vedere, atat al personalului cat si al jocurilor educative, veti gasi cea mai buna solutie pentru copilul dumneavoastra. Academia Strumfilor mai are si marele avantaj de a beneficia de o bucatarie complet mobilata si utilata, conform standardelor DSV, cu un meniu zilnic sanatos, bazat pe alimente proaspete, atat de necesare organismului copilului. La Academia Strumfilor, cresa particulara din Bucuresti, copilul va fi sub directa si atenta supraveghere a personalului atat de calm, bine pregatit si cu dragoste de copii si frumos.

De ce sa aleg Academia Strumfilor, cresa particulara Bucuresti?

Ca si parinte, este greu sa va decideti unde isi va petrece copilul dumneavoastra o mare parte din zi, si in compania cui. Locatia trebuie sa fie curata, sigura, potrivita varstei lui, iar persoana care il ingrijeste sa fie blanda, cu aptitudini educationale, rabdatoare… Numai la Academia Strumfilor, cresa particulara Bucuresti sector 1 veti fi pe deplin multumit de serviciile ireprosabile si de felul in care arata totul. Cresa Academia Strumfilor primeste copii cu varste cuprinse intre 1 si 3 ani. Acestora li se va stimula creativitatea, personalitatea, spiritul ludic, prin joaca, cantec, poezii, desen, si alte activitati amuzante si potrivite pentru varsta lui. Aici bebele va invata primele cuvinte, va face primii pasi, va fi hranit cu cele mai bune si mai proaspete produse, adecvate varstei sale, numai la Academia Strumfilor, cresa particulara Bucuresti. Academia Strumfilor va pune la dispozitia copilului activitati de recreere, joc, hrana adecvata, o curte special amenajata si protejata, in care copiii se pot juca in aer liber, transport, un personal calificat, si multe alte beneficii la preturi convenabile.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *