Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Tehnologie

Dozatoare apa – oferte personalizate de la Selrom Trading Company

Consumul de apa este esential pentru bunastarea organismului nostru. Insa, trebuie sa fim atenti ce fel de apa bem, intrucat cea de la robinet nu este recomandata deoarece contine clor si alte substante ce ne pot afecta grav sanatatea. De preferat este apa de izvor, pura si sanatoasa, exact sursa de care are nevoie organismul nostru. Insa de unde putem aduce in casele noastre o asemenea apa?

Selrom Trading Company este o companie care se ocupa cu aprovizionarea persoanelor fizice, dar si juridice cu apa imbuteliata. Mai exact, noi va furnizam dozatoare apa, in functie de necesitatile dumneavoastra. Ne ocupam cu aprovizionarea firmelor dar si consumatorilor casnici cu apa in sistem water-cooler. Activitatea noastra a inceput inca din anul 2006, iar de atunci am reusit sa colaboram cu peste 2000 de clienti, acestia fiind atat persoane fizice , cat si companii.

Oferim atat apa carbogazificata , cat si apa minerala decarbogazificata, imbuteliata si produsa conform prevederilor legale. Munca noastra este intr-un proces neintrerupt de imbunatatire, deoarece ne dorim ca toti clientii nostri sa fie multumiti si colaborarile noastre sa se desfasoare pe termen cat mai lung.

Dozatoare apa – profita de ofertele noastre!

Echipa noastra va pune la dispozitie apa imbuteliata in bidoane returnabile de policarbonat, avand posibilitatea sa alegeti capacitatea de care aveti nevoie. Astfel, puteti opta pentru 11 L si 18,9 L, bidoane PET nereturnabile de 6 L si 10 L. Pe langa acestea puteti comanda cafea Tchibo, cafea capsule Lavazza, ceai Celmar si multe alte bauturi racoritoare.

In ceea ce priveste aceste dozatoare apa, produsele pe care vi le oferim fac parte din sistemul complet watercooler STC, avand ca suport „ Dozatorul cu racire si incalzire”. Astfel, principalul avantaj este ca aveti acces la apa rece si fierbinte, in acelasi timp, fara a avea nevoie de mai multe dozatoare de apa.

Ce va putem spune despre aceste dozatoare apa pe care vi le punem la dispozitie? Sunt multifunctionale si oricine le poate folosi, au un design atragator si pot fi depozitate oriunde, chiar si in spatii mai inguste. De asemenea, apa fierbinte poate atinge temperatura de 95 grade Celsius, iar cea rece aproximativ 4 grade Celsius, varianta optima pentru fiecare dintre cele doua situatii. Acestea sunt fabricate din policarbonat si sunt returnabile, avand capacitatea de 18,9 L. In oferta intra si un set de pahare de unica folosinta, o modalitate igienica si simpla de a bea apa, atat pentru angajati, cat si pentru membrii familiei.

Alege sa traiesti sanatos cu dozatoare apa oferite de Selrom Trading Company!

Asadar, ati aflat totul despre dozatoare apa, disponibile in oferta noastra. In acest caz, nu ne mai ramane decat sa va oferim cateva informatii despre apa pe care o comercializam. Aceasta este produsa si imbuteliata de catre LAVMI -PERLA SRL. Apa provine din zona Darmanesti Arges, o zona situata departe de asezarea urbana, aglomerata de fabrici si diverse industrii.

In concluzie, scopul nostru este sa va oferim o sursa de apa naturala, pentru a va hidrata corespunzator si pentru a primi aportul zilnic de minerale pe care il contine apa pura si cristalina. Pentru mai multe detalii, va invitam sa luati legatura cu echipa noastra!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *