Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Cu Mopeka Impex si produse de cosmetica auto masina ta va arata ca noua!

buton-casniceOrice conducator auto isi iubeste masina si cauta cele mai bune produse de cosmetica auto pentru ca aceasta sa arate ca noua, impecabila, curata, ingrijita, ferchezuita. Ei, bine, recomandarea noastra sunt produsele Mopeka Impex, producator autohton care iti propune nu numai calitate, ci si preturi pe care nu le poti refuza!

Produse de cosmetica auto made in Romania

Da, ne mandrim si noi cu produse de cosmetica auto facute in Romania. Iar daca ne mandrim trebuie sa prezentam lumii intregi cosmeticele auto de la Mopeka Impex.

Cine este Mopeka Impex? Afla ca aceasta companie din Timisoara are o istorie ce incepe in 1993 si care a reusit ca in mai bine de 2 decenii sa-si creeze un bun renume la nivel international. Cum a reusit Mopeka Impex acest lucru? In primul rand, prin eforturile permanente pe care le-a investit in cercetare, in dezvoltare, in productia si comercializarea de produse de cosmetica auto avand la baza agentii activi de suprafata, ecologici chiar.

Astfel, Mopeka a reusit sa atinga performanta, sa propuna numai produse de calitate superioara si sa devina una dintre cele mai de incredere companii producatoare de detregenti industriali, emulgatori, produse chimice auxiliare, produse de uz casnic, sapunuri lichide, agenti de inalbire, detartranti, degresanti si produse de cosmetica auto.

Ce produse de cosmetica auto Mopeka Impex sa aleg?

Produse de cosmetica auto pe care Mopeka Impex le comercializeaza in toata tara sunt urmatoarele:

  1. Sampoane auto. Aceasta este cea mai importanta categorie a cosmeticelor auto semnate Mopeka Impex. Sunt sampoane ce curata excelent si nu lasa urme pe caroserie. Indeparteaza murdaria cea mai persistenta si protejeaza, in acelasi timp, caroseria. In plus, puterea de curatare a acestor sampoane este foarte mare si nu va trebui sa folosesti o cantitate mare, ceea ce inseamna ca faci si economie;
  2. Spume superactive. Puterea de spumare este foarte mare, curata caroseriile si le degreseaza excelent. Tocmai de aceea se folosesc in spalatoriile auto si fac fata tuturor autovehiculelor precum automobilele, autocamioanele, furgonetele sau autovehiculele industriale. Spuma activa Mopeka indeparteaza murdaria anorganica si organica, este un produs ecologic si nu ataca cauciucul sau vopseaua. Se clateste usor si nu lasa reziduuri;
  3. Detergenti pentru motoarele auto. Aceasta categorie, si nu numai, detine certificate de calitate care le atesta calitatea respectand standardele aflate in vigoare;
  4. Detergenti pentru geamuri si parbrize. Pentru o masina curata ai nevoie si de aceasta categorie de produse, iar Mopeka iti propune numai calitate de top;
  5. Emulsii siliconice;
  6. Sapunuri in forma de pasta;
  7. Detergenti pentru covoare;
  8. Agenti de degresare;
  9. Paste speciale pentru spalarile grele.

Toate produsele de cosmetica auto semnate Mopeka Impex sunt foarte ieftine. Nu ai incredere in ceea ce este ieftin? Probeaza o data aceste cosmetice, numai o data si te vei convinge pe loc ca ieftin poate fi si bun, cel putin daca este vorba despre produsele Mopeka Impex care nu face rabat de la calitate.

Vrei sa faci o comanda de cosmetice auto de la Mopeka? Este foarte simplu, suna la numerele de telefon afisate pe site-ul companiei, stabileste toate detaliile cu un reprezentant si testeaza produsele cu cea mai mare incredere!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *