Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

after school Bucuresti
Educatie - Cultura

Gradinita after school Bucuresti Chitzi Bush, un loc perfect pentru dezvoltarea celor mici

Educatia copiilor este un subiect foarte important, iar daca multi dintre parinti nu constientizeaza rolul pe care chiar si gradinita il are in educatia si dezvoltarea celui mic. Gradinita cu program after school Bucuresti Chitzi Bush vine in intampinarea acestei necesitati, oferind celor mici posibilitatea de a petrece o dupa-amiaza intr-un mediu placut, alaturi de un personal atent si bine pregatit, oricand prezent pentru a le oferi ajutorul necesar in rezolvarea temelor si a problemelor oferite in timpul orelor de gradinita. In celalalte articole am discutat mai mult pe subiectul importantei pe care comunicarea o are in dezvoltarea celor mici, asadar, in acesta, consideram ca este necesar sa privim si reversul medaliei, mai exact sa discutam asupra importantei pe care capacitatea de ascultare si intelegere o are in dezvoltarea celui mic.
Sunt foarte multi copii care manifesta uneori deficiente de atentie, acestea sunt vizibile in primul rand datorita unei stari de agitatie constanta, si mai ales prin pierderea interesului. Noi, cei de la gradinita after school Bucuresti Chitzi Bush consideram ca acest lucru este cauzat in primul rand de o hiper-activitate a celui mic, dar de cele mai multe ori cei mici isi pierd interesul fata de un subiect si pentru ca nu simt nici o atractie fata de acesta.
Capacitatea de intelegere este esentiala in toate activitatile pe care noi le organizam la gradinita after school Bucuresti Chitzi Bush, iar pentru a le dezvolta cat mai bine aceasta capacitate, cei mici sunt antrenati in activitati interactive prin care ei insasi contribuie la desfasurarea activitatilor prin intermediul raspunsurilor date. Acest principiu il folosim in toate activitatile standard dar si in cele optionale cum ar fi cele de invatare a limbii engleze, artistice dar si sportive. Astfel, reusim sa cream un mediu atractiv pentru cei mici, un mediu in care acestia sunt incurajati sa interactioneze si mai ales, sa asculte si sa isi focalizeze atentie spre rezolvarea unor teme date.

Importanta ascultarii si a intelegerii in cadrul programelor educative

Prin stimularea ascultarii, la gradinita afther school Bucuresti Chitzi Bush reusim sa dezvoltam si spiritul de observatie si intelegere, elemente foarte valoroase in cursul dezvoltarii celor mici. Folosind tehnici de interactiune, cei mici invata sa isi foloseasca gandirea pentru a gasi solutii, iar pe langa asta, copii comunica intre ei, legand astfel prietenii foarte stranse. Consideram ca numai printr-o educatie axata in jurul comunicarii si a ascultarii, cei mici isi pot dezvolta capacitatile prezente, dar si sa capete noi abilitati. Toate acestea sunt elemente ce fac parte din programul de activitati suplimentare desfasurate la gradinita after school Bucuresti Chitzi Bush.

La gradinita after school Bucuresti Chitzi Bush tinem cont de toate aspectele

Gradinita after school Bucuresti Chitzi Bush ofera pe langa un program educativ bine conturat si conditii optime si sigure pentru cei mici. Astfel, incepand cu dotarile de care cladirea gradinitei se bucura, pana la personalul auxiliar care se ocupa de prepararea mancarii (folosind ingrediente proaspete, achizitionate in fiecare dimineata), toate acestea sunt motivele pentru care ii invitam pe toti parintii sa vina aici, la Chitzi Bush cu cei mici. Ne puteti gasi pe adresa de internet www.chitzi-bush.ro pentru detalii suplimentare.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *