Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

formatii nunta
Divertisment

Cum alegi cea mai potrivita formatie nunta

Ai stabilit data marelui eveniment iar acum esti in cautarea unei formatii nunta? Vei descoperi ca nu este deloc usor sa alegi formatia perfecta pentru nunta ta, asa ca ar fi bine sa incepi cautarile imediat ce ai fixat data nuntii. Principalul motiv ar fi acela ca o formatie renumita va fi contractata cu mult timp inainte, asa ca risti sa nu ai la nunta ta formatia la care visai.

Care sunt criteriile de care ar trebui sa tii cont cand vrei sa alegi o formatie nunta?

Cand optiunile sunt foarte numeroase si decizia nu poate fi luata prea usor, ideal ar fi sa stabilesti cateva criterii care sa te ajute sa scurtezi lista, iar apoi sa alegi formatia potrivita.

Primul lucru de care trebuie sa tii cont este bugetul disponibil. Nu este suficient sa iti doresti una dintre acele formatii nunta al caror tarif este undeva in jurul a 6000 ron daca tu nu iti permiti mai mult de 2000 ron! Diferenta este considerabila, asa ca trebuie sa fii sincer si sa accepti ce poti avea si ce nu. Ca o paranteza: referitor la tarifele practicate de o formatie, nu face compromisuri! Daca bugetul iti permite sa angajezi o formatie care nu te convinge deloc, mai bine iei un DJ.
Dar nu uita: serviciile de calitate se platesc. Pe principiul dai un ban dar stai in fata, daca iti doresti ca la nunta ta sa le oferi invitatiilor un spectacol pe cinste, contracteaza o formatie nunta recunoscuta, cu un portofoliu bogat de clienti si referinte foarte bune.

Un alt aspect important il constituie genul sau genurile muzicale pe care le doresti la petrecerea ce marcheaza nunta. Exista formatii care abordeaza un sigur gen muzical, cum ar fi de exemplu muzica populara, pentru o nunta traditionala. Stabileste de la bun inceput ce poate sa iti cante respectiva formatie nunta, astfel eviti orice neplacere ulterioara. Ce cate ori nu s-a intamplat ca la o nunta invitatii sa astepte hituri internationale de la o formatie care canta exclusiv muzica popular, traditionala. Comunicarea este esentiala, asa ca nu ezita sa pui intrebari formatiei, astfel incat sa nu ramana nelamuriri.
Este foarte important sa stabilesti o intalnire cu formatia pentru o auditie live. Nu angaja niciodata o formatie doar pe baza unui demo primit si nici chiar in urma recomandarii unui prieten sau cunoscut. Prestatia live este singura modalitate de a te convinge tu insuti de calitatile instrumentistilor si a solistului/ solistei. Tie trebuie sa iti placa si sa fii convins 100% ca este ceea ce iti doresti sa ai la nunta ta.

Cele mai multe formatii nunta iti spun ce gen musical interpreteaza, insa tu poti cere detalii legate de repertoriu si puteti discuta pe marginea acestuia. Mai mult, cere detalii despre ce cuprinde oferta formatiei, daca au echipamentul potrivit, s.a. Astfel eviti neplacerile legate de costuri suplimentare. Pune orice intrebare simti ca trebuie pusa! O formatie trebuie sa fie deschisa si dispusa sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie.

Formatia nunta Simona Tone- alegerea potrivita pentru o nunta reusita

Daca iti doresti o nunta traditional, cu muzica populara, atunci alege formatia condusa de Simona Tone! Membrii sunt solisti de exceptie, artisti desavarsiti ce iti vor oferi un spectacol pe cinste.
Invitatii vor fi impresionati si vor povesti multa vreme despre atmosfera de neuitat de la nunta ta. Cauti o formatie nunta? Alege chiar acum formatia Simona Tone!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *