Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Servicii de curatenie profesionale

Toata lumea cunoaste importanta curateniei, fie ca este vorba despre curatenia la locul de munca, pe strada sau acasa. Din pacate insa, nu ne putem lauda ca traim intr-o tara prea curata, din contra avem inca foarte multe de invatat de la cei din tarile din vestul Europei. Chiar in cadrul firmelor de exemplu, sunt numeroase cazuri cand anumite persoane nu pastreaza curatenia si creeaza astfel un deserviciu intregului colectiv. Aceeasi situatie este intalnita si in mijloacele de transport in comun sau in spatiile publice. In ultimii ani au aparut tot mai multe firmei specializate in servicii de curatenie profesionale. Acestea sunt preferate de firmei, birouri si deopotriva de persoane fizice, pentru curatenia la domiciliu. Una dintre firmele de renume in Bucuresti specializata in servicii de curatenie profesionale este As General Cleaning.

Care sunt serviciile de curatenie profesionale pe care vi le pune la dispozitie firma As General Cleaning?

As General Cleaning se remarca pe piata de profil din Capitala prin seriozitate si promptitudine. Totodata, angajatii sai sunt foarte bine pregatiti si interesati sa duca la bun sfarsit sarcinile pe care le primesc. As General Cleaning ofera clientilor sai o gama larga de servicii de curatenie profesionale in domeniul industrial si civil, mai exact:

–           servicii curatenie generala in vile, apartamente, spatii comerciale, institutii, birouri, dupa constructori, dupa evenimente, petreceri, expozitii

–           servicii curatenie intretinere in case, vile, apartamente, birouri, spatii comerciale, institutii

–           curatat mochete, tapiterii, covoare

Aceasta societate are in dotare utilaje si echipamente de curatenie profesionale de ultima generatie, folosite cu succes si in tarile din Europa. Toate echipamentele pe care le folosesc angajatii As General Cleaning sunt conforme cu normele de calitate care sunt impuse de standardele europene in domeniu si bineinteles si de normele impuse de tara noastra. Produsele pe care le folosesc cei de la As General Cleaning – solutii si detergenti sunt de cea mai buna calitate, fiind biodegradabili.

As General Cleaning- solutia perfecta pentru servicii de curatenie profesionale

Societatea bucuresteana As General Cleaning reprezinta alegerea ideala pentru toti cei care isi doresc sa scape de chinul de a petrece ore in sir facand curat in casa, spaland covoare, stergand praful sau sters geamurile. Acum, curatenia nu mai reprezinta o problema sau un factor de stres, gratie societatii As General Cleaning care vine in sprijinul dumneavoastra cu solutii viabile, practice si rapide, astfel incat dumneavoastra sa suportati un minim de disconfort. In scurt timp, veti avea o locuinta curata, igienizata si aerisita, propice relaxarii si petrecerii timpului liber, atunci cand reveniti obositi de la serviciu. Datorita gamei variate de servicii de curatenie profesionale, puteti sa contati pe aceasta firma si pentru curatenia in institutii sau birouri, acolo unde sunt foarte multe angajati.

Cum puteti lua legatura pentru servicii de curatenie profesionale cu firma As General Cleaning?

As General Cleaning poate fi gasita in Bucuresti, in sectorul 2. Daca doriti sa aflati mai multe informatii, puteti vizita pagina as-general.ro sau puteti contacta prin telefon, fax sau e-mail reprezentatii firmei bucurestene. Nu mai amanati sa rezolvati problema curateniei de acasa sau de la locul de munca, apelati cu incredere pentru servicii de curatenie profesionale la As General Cleaning.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *