Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

adeziv parchet
Arhitectura - Constructii

Adeziv parchet pentru confortul picioarelor noastre

Tot mai multi oameni aleg parchet pentru casa lor, parchet laminat, stratificat sau chiar din lemn masiv sau din bambus pentru ca acesta este cald, are un aspect placut si pentru ca are un bun raport pret-calitate. Pentru o buna aplicabilitate si pentru o buna rezistenta in timp, se foloseste adeziv parchet. Pentru a nu avea surprize neplacute, trebuie sa dam o mare atentie adezivului pe care il utilizam, acesta, in primul rand, trebuie sa se fie compatibil cu parchetul pe care dorim sa il punem, iar in al doilea rand trebuie sa fie de calitate.

Adeziv parchet Eurofix PS si Eurodez AP91T

Pe www.europlastic.ro putem gasi adeziv parchet Eurofix PS care este foarte rezistent si puternic, fiind fabricat special pentru lipirea parchetul dar si a faiantei si a mochetei. Acest tip de adeziv are o adeziune imediata si se poate intari la o temperatura ambientala.

Adeziv parchet Eurodez AP91T, un alt tip de adeviz pe care il gasim pe www.europlastic.ro, este un adeziv poliuretanic bicomponent si nu are in continutul sau apa. Este foarte puternic si este ideal pentru lipirea parchetului direct pe sapa de beton. Daca se aplica direct pe sapa de beton, se recomanda ca inainte de asta, sa se aplice amorsa TOP EPOXI pentru a egaliza suprafata.
Adeziv parchet procurat de la Europlastic este de calitate pentru ca acesta, inainte de toate, a fost testat iar experienta echipei Europlastic ce incepe din 1991 ne asigura de faptul ca toate produsele furnizate de ei au o calitate superioara, altfel nu ar fi rezistat atata timp pe piata si cu un renume bun.

Montam parchet cu adeziv parchet precum profesionistii

De cele mai multe ori lasam montarea parchetului pe seama profesionistilor din teama de a nu face o lucrare de proasta calitate, insa cu ajutorul venit din partea adezivului parchet, ne putem aventura si singuri intr-o astfel de treaba. Daca alegem exact ceea ce ne trebuie, daca urmam intocmai pasii si etapele corespunzatoare unei montari corecte a parchetului, il putem monta fara a mai da bani altcuiva sa o faca si se stie ca cel mai bun lucru facut este acela pe care il facem cu mana noastra caci il facem cu drag pentru noi si familia noastra.

Intr-o astfel de lucrare, adevizul parchet face diferenta atat referitor la aspectul acestuia, adica sa fie montat corect si astfel sa aibe un aspect placut, cat si referitor la durabilitatea lui, caci daca nu este montat corect acesta se va dezlipi sau se va umfla, insa daca este pus cum trebuie, acesta nu va necesita reparatii prea curand.

In ce consta ajutorul venit de la adeziv parchet

In afara de ceea ce deja am spus, adica faptul ca adezivul ajuta parchetul sa reziste timpului, acesta ajuta si la montare. Deseori in montarea parchetului se folosesc cuie si alte diverse suporturi, insa cu adeziv parchet treaba devine mai sigura, mai usoara si mai comoda, caci acesta poate inlcui foarte bine cuiele.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *