Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Arhitectura - Constructii

Decorare in doi pasi cu tablouri plexiglas luminoase

Pot spune ca am descoperit o tehnica uimitoare de decorare. O putem folosi acasa, la birou, la amenajarea unui salon, a unei sedinte foto sau pentru a ilustra o tema la un eveniment. Ma refer desigur la folosirea de tablouri plexiglas luminoase.

Peretii goi nu sunt deloc atragatori, nici acasa, nici atunci cand lucrezi si chiar sunt plictisitori daca ajungi la un eveniment monden. Variantele de decorare stiute, cu poze de familie, tablouri, charturi cu grafice si citate celebre le stim, haideti sa descoperim ceva nou!

Acasa in Romania, dar admirand New York-ul, cu tablouri plexiglas luminoase

Ideea minunata de a aduce spiritul newyorkez in propria sufragerie se poate pune usor in practica printr-un set de tabouri plexiglas luminoase. Am gasit aici, http://tablouriluminoase.ro/tablouri-plexiglass-luminoase/tablouri-plexiglas-luminoase-orase, cateva variante absolute minunate care iti pot transforma casa, starea si energia. Poti alege orice oras sau peisajul preferat de vacanta. O idee de decorare fantastica si foarte la indemana. Comenzile de pe tablouriluminoase.ro sunt livrate gratuit si in deplina siguranta.
Gusturile nu se discuta. Asa ca oferta tematica este generoasa. Iubitorii de animale se pot transpune intr-un basm cu cai albi sau in jungla alaturi de lei. Imaginile disponibile sunt atat de reale incat intreaga incapere devine alta lume. Te poti detasa usor de problemele cotidiene si poti profita sa te reincarci pozitiv cu gandurile de care ai nevoie. Alege imaginea si monteaza tabloul plexiglas luminos unde ai mai multa nevoie de el, acasa, la birou sau schimba fata unei petreceri aniversare.

Cum sunt create imaginile pe tablouri plexiglas luminoase?

In primul rand se foloseste sticla acrilica organic in locul sticlei obisnuite. Aceasta este mai usoara, dar in acelasi timp si mai rezistenta. Plexiglasul este transparent, iar efectul obtinut astfel este si mai special pentru orice imagine aleasa. De asemenea, aceasta sticla protejeaza culorile printr-o protectie ultravioleta, ele rezistand astfel mult mai bine in timp. Se pot folosi colori vesele, puternice, care raman vizibile si pe intuneric, obtinand un efect unic.

Cateva din temele ilustrate pe tablouri plexiglas luminoase se preteaza foarte bine pentru decorarea unui spatiu de lucru. Se poate alege o imagine cu pui de animale pufosi pentru un cabinet veterinar sau un tablou cu o masina puternica pentru un salon auto. Florile, picturile si peisajele sunt mai toate potrivite in toate mediile de relaxare, meditatie, infrumusetare sau terapii diverse. O sala de fitness si alte servicii sportive poate deveni mult mai atragatoare prin montarea unui tablou plexiglas luminos cu sporturi extreme, de exemplu.
Evenimentele mondene isi pot surprinde invitatii cu imagini desprinse din alta lume. Un bun organizator de evenimente poate surprinde personalitatea unor miri indragostiti cu tabloul plexiglas potrivit. Poate fi ceva dulce, o imagine de vacanta, un oras reprezentativ pentru cei doi. Un cocktail sau o petrecere de Craciun pot iesi din cotidian si pot deveni amintiri unice daca beneficiaza de un decor aparte.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *