Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

mobilier baie
Casa si gradina

Mobilier baie in stil modern

A amenaja si decora o sala de baie nu este tocmai o tema facila, avand in vedere ca aceasta clasica incpere s-a transformat intr-o adevarata camera de relaxare, in care membrii familiei petrec o parte din timp.
Inainte de a vorbi despre cele mai recente tendinte ale unui mobilier baie, trebuie sa spunem ca designul de interior este din ce in ce mai orientat spre „sustenabilitate”. Prin urmare, chiar si baia, din 2014, este mult mai „eco-friendly”, ceea ce inseamna ca nu este vorba doar de un stil, un „look natural”, de la tipul de pardoseala la culorile de mobilier, ci se concentreaza si pe consumul redus de apa si energie. Este o alegere inteligenta pentru mediu, pentru buzunarele noastre, dar fara a sacrifica stilul si functionalitatea.

Mobilier baie mimimalist

In ceea ce priveste mobilierul, tendinta cea mai puternica este de a utiliza unul tip „minimal chic”, insa se renunta ca totul sa fie alb, astazi optiunea fiind spre culori mai calde, cum ar fi crem sau bej. Conceptul de minimalist este asociat si cu cele mai recente tendinte in liniile mobilierului, preferandu-se formele simple, geometrice. O chiuveta cu forme rotunjite sau vechiul dulapior sunt de domeniul trecutului, acum totul se inlocuieste cu sertare, vorbind de un mobilier baie modern, care ar putea fi potrivit pentru aproape orice camera din locuinta. Chiar si modul de iluminat este esential, cele mai recente tendinte fiind inclinate spre unul ambiental in locul celui amplu.

Tendinta Art Deco in mobilier baie

O alta tendinta in acest moment este mobilarea baii in stilul Art Deco, din anii ’30. Cei care iubesc acest stil se concentreaza pe culorile calde si puternice, de la portocaliu, la albastru inchis sau violet, insa multi dintre ei nu vor sa incerce aceste culori pe pereti, de aceea le folosesc pentru mobilier sau covoare, ori pur si simplu alegand prosoapele astfel colorate. Piesa cheie in acest stil o reprezinta cada de baie, de un farmec aparte, amplasata in centrul incaperii.

Dus cu hidromasaj, in noul tip de mobilier baie

Dusul reprezinta un element la fel de important pentru noi ca si cada, insa tava celui clasic a disparut, facand loc unui tip de containere din sticle, cu finisaje metalice, neobservate. Acum, dusul reprezinta un adevarat furnizor de momente de relaxare, datorita noilor modele cu hidromasaj, acestea avand si un design mai compact. O idee foarte interesanta in ceea ce priveste tipul modern de mobilier baie este conceptul de dus multifunctional, in care toate obiectele necesare sunt aranjate in ordine si intotdeauna la indemana. Poate integra intr-un design original, un spatiu de stocare confortabil, care permite pastrarea la indemana a gelurilor de dus, a buretelui de baie, a servetelelor si a celorlalte produse de ingrijirea corpului. In acest fel, aceasta zona din sala de baie va fi mereu curata si ordonata.
Din baia moderna nu pot lipsi suporturile de uscat prosoape si radiatoarele, branduri importante creand modele care au un aspect decorativ, fiind in acelasi timp extrem de functionale, astfel incat sa poti folosi, dimineata, confortabil, un prosop cald.

Pentru mai multe detalii accesati www.mobila-usi-ferestre.ro

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *