Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

furtunuri hidraulice
Tehnologie

Despre furtunuri hidraulice

Sunt prezente la orice macara, sau orice utilaj hidraulic, iar rolul lor este acela de a transporta agentul hidraulic spre sistemul hidraulic, fie ca vorbim de piston, sau de alt tip de sistem. Cand vine vorba de furtunuri hidraulice, Geman Invest este expertul la care puteti apela cu cea mai mare incredere. Va oferim o serie larga de furtunuri industriale atat pentru gaze, cat si pentru lichide, dar si furtunuri hidraulice.In cadrul acestui articol vom vedea ce face posibil ca aceste furtunuri sa poata rezista la fortele incredibil de mari fara a se deteriora, dar si care ele legatura dintre cauciuc si sarma.

Furtunuri hidraulice de presiune joasa, inalta si foarte inalta

Rolul acestor furtunuri hidraulice este unul simplu, acela de a permite transportarea agentului hidraulic, sau a uleiului hidraulic, in portiunile unde nu pot fi folosite tevi fixe. Acestea sunt concepute sa reziste la presiuni foarte mari de ordinul zecilor, sutelor de bari sau chiar mai mari. Ele sunt impartite in 3 categorii in functie de rezistenta lor. Furtunuri hidraulice de joasa presiune, inalta si de presiune foarte inalta.

Seria de furtunuri hidraulice pentru joasa presiune sunt utile in instalatiile hidraulice mici sau la unele instalatii de apa. Acestea pot suporta presiuni de pana in 100 de bar. Ele sunt prevazuta cu una sau cel mult doua invelisuri armate. Mai exact tubul de cauciuc este invelit intr-o plasa din sarma si un alt strat de cauciuc. Daca cele pentru presiuni mici au un singur strat de armatura, la gama de furtunuri hidraulice de inalta presiune pot exista pana 5 straturi de armatura. Astfel, acestea pot rezista la presiuni de cateva sute de bari. Furtunurile de presiune foarte inalta sunt concepute sa reziste presiunilor de ordinul miilor de bari datorita invelisurilor repetate de armatura cu o grasime de pana la un milimetru. De asemenea, exista o categorie de furtunuri hidraulice pentru presiuni speciale, acestea au armaturi din otel care sunt similare cu invelisul metalic al furtunului de la dus. Acest gen de furtunuri hidraulice sunt foarte scurte si pot fi gasite la utilajele de ridicat sau la cricurile hidraulice de tonaj foarte mare.

Furtunuri hidraulice pentru temperatura mare

O alta caracteristica de luat in seama cand va orientati spre achizitionarea unor furtunuri hidraulice este cea a temperaturii de lucru. Temperatura maxima de lucru a furtunurilor este pana in 100o Celsius. Acestea sunt utilizate in industrie sau pentru instalatiile unde exista lichide sub presiune la temperaturi mari. Tubulatura interioara este conceputa dintr-un cauciuc special armat cu o buna rezistenta termica, astfel incat sa nu existe riscul topirii sau a pierderii rezistentei la presiune in conditii de temperaturi mari.

Geman Invest vine sa ofere clientilor sai produse cu profil industrial, furtunuri hidraulice dar si industriale pentru gaze si lichide. De asemenea, oferim solutii complete de ridicat, dar si echipamente de protectie. Oferim consiliere si cele mai bune solutii pentru dumneavoastra atat telefonic, cat si prin intermediul siteului nostru, www.gemaninvest.ro. Aici veti putea gasi atat ofertele noastre de produse, dar si informatiile de contact. Va asteptam cu drag!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *