Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Tehnologie

Pentru un aer curat in mediul industrial alege exhaustoare modulare de la Asimo Trading

Munca in industrie, in fabrici si in ateliere de lucru e foarte diferita de munca intr-un birou. E un fapt pe care angajatii il cunosc foarte bine.

Fiecare profesie e apreciata de cunoscatori si e importanta pentru functionarea societatii. Exercitarea oricarei meserii presupune o pregatire specifica ce poate fi dobandita prin cursuri, institutii de invatamant si stagii de pregatire. Performanta este apreciata intotdeauna, indiferent de domeniul de activitate, iar cei care obtin rezultate bune in munca lor dobandesc, pe langa recompense materiale, aprecierea si admiratia celor din jur. Ei devin in acelasi timp exemple pentru colegi si reusesc sa ii motiveze sa fie tot mai buni in fiecare zi.

Spre deosebire de munca de birou, activitatea in industrie se desfasoara dupa reguli stricte, respectand norme de protectie a muncii. Acestea difera in functie de specificul activitatii. Pentru sanatatea angajatilor, aerul pe care acestia il respira trebuie sa fie intotdeauna curat.

Exhaustoarele modulare sunt echipamente care se folosesc in industria lemnului pentru eliminarea prafului si rumegusului din incapere. Sunt un fel de ventilatoare sau aspiratoare care transforma aerul poluat din mediul industrial in aer curat.

Tipuri de exhaustoare modulare

Societatea Asimo Trading din comuna Rucar, judetul Arges produce exhaustoare modulare care au de la unul pana la trei saci. Astfel, sunt disponibile trei modele: Alwo 1, Alwo 2 si Alwo 3. In cazul modelului Alwo 1 puterea mototului electric este de 1,5 Kw/380V/2800 rotatii/minut, debitul maxim de aspiratie este de 2.500 m.c./h, capacitatea sacului colector este de 0,225 metri cubi, iar latimea lui este 800 de milimetri. Acest model e prevazut cu coliere metalice rapide. Carcasa este din table zincata si are grosimea de 1,5 milimetri. Echipamentul poate fi reglat pe inaltime, iar greutatea lui e de 75 de kilograme.

Modelul Alwo 2 e prevazut cu doi saci colectori cu latime de cel putin 800 de milimetri, protectie termica pentru motor, gura de aspiratie cu diametrul de 800 de milimetri, debit de aspiratie de 3500 de metri cubi pe ora si posibilitate de reglare a inaltimii. Greutatea produsului este de 80 de kilograme, iar motorul are puterea de 2,2 Kw/380V/2800 rotatii/minut.

Cel de-al treilea model de exhaustor modular produs de Asimo Trading este Alwo 3. Cu un motor cu putere de 3 kW/380V/2800 rotatii/minut, produsul are trei saci colectori care, ca si in cazul celorlalte modele, au latimea de 800 de milimetri. Echipamentul are in jur de 100 de kilograme, iar capacitatea sacilor colectori este de 3 x 0,225. Diametrul gurii de aspiratie este in acest caz de 240 de milimetri, iar debitul maxim de aspiratie este de 4500 de metri cubi pe ora.

Exhaustoarele modulare nu sunt singurele echipamente de exhaustare pentru industria lemnului pe care le produce firma Asimo Trading. In aceeasi categorie intra statiile de filtrare cu extractie automata, silozurile, cicloanele, buncarul pentru stocare de material cu extractie hidraulica si filtrele cu maneci pentru colectare in saci. Acestea din urma poarta denumirea Alwo F, se asambleaza usor si sunt facute din panouri prefabricate din tabla zincata.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *