Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

pompe hidraulie
Tehnologie

Pompe hidraulice de la Uzinrom Holding

Tehnologia a avansat destul de mult in ultimul timp, iar in prezent firmele de specialitate din aceasta industrie trebuie sa utilizeze utilaje si echipamente de ultima generatie pentru a le oferi clientilor sai cele mai bune solutii si servicii pentru activitatile pe care le intreprind.

Uzinrom Holding comercializeaza o gama diversificata de produse consumabile si echipamente precum pompe hidraulice, piese de schimb pentru poduri rulante si masini unelte, cuplaje electromagnetice, frane fea ridicatoare electrohidraulice, precum si multe alte utilaje si echipamente, care se pliaza pe necesitatile si cerintele clientilor.
In cadrul magazinului online aveti la dispozitie mai multe tipuri de pompe, care va pot fi utile in aplicatiile pe care le utilizati in activitatile dumneavoastra. Indiferent ca alegeti pompe simple, duble, triple, cu pistoane axiale sau pompe de ungere, aceste produse sunt insotite de documente care certifica garantia si calitatea acestora. Transportul produselor se face in cele mai sigure conditii, iar livrarea se face in cel mai scurt timp posibil.

Uzinrom Holding va ofera pompe hidraulice la un raport calitate-pret excelent

pompe hidraulie
Produsele de tip pompe hidraulice cu pistoane axiale sunt pompe cu debit constant, care se utilizeaza in instalatiile hidraulice de actionare, cu o presiune nominala de 350 bar si cu acceasi valoare in cazul presiunii maxime la iesire.

Atat in regim stationar cat si in regim mobil, pompele hidraulice mai pot fi regasite sub denumirea de hidromotoare – sunt ideale si ca generatoare sau motoare hidraulice.
Pompele hidraulice cu debit constant sunt bidirectionale, astfel ca inversarea sensului de curgere a fluidului este posibila, prin schimbarea sensului de rotatie a arborelui de antrenare.
Investind in utilaje si echipamente de inalta calitate, reusiti sa beneficiati de o durata mai lunga de utilizare a acestora si de un mod simplu si rapid de a va usura activitatile. In plus, Uzinrom Holding va ofera un raport calitate-pret excelent, precum si multe alte oferte disponibile prin intermediul paginii virtuale www.uzinrom.ro sau reduceri speciale facute de catre companie pentru comenzile ce includ o cantitate mai mare de produse.

Atunci cand aveti nevoie de solutii tehnice inteligente, specialistii Uzinrom va stau la dispozitie pentru a va oferi consultanta in alegerea celor mai potrivite produse pentru activitatea pe care o aveti.
Colaboreaza cu expertii in domeniu pentru a alege pompe hidraulice de calitate si realizeaza o investitie eficienta si sigura prin intermediul companiei Uzinrom Holding!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *