Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Arhitectura - Constructii

Despre termoizolatiile cu spuma poliuretanica si avantajele acesteia

Cu totii stim ca pentru a avea tot confortul necesar in casa si sa avem in mod constant o temperatura corespunzatoare este foarte important sa avem o izolatie corespunzatoare. Pentru aceasta trebuie sa ne asiguram ca am ales materialele corecte pentru realizarea acesteia.

O varianta foarte des utilizata este termoizolatia cu spuma poliuretanica. Desi poate multi cand ati citit propozitia m-ati si corectat in minte si probabil v-ati gandit ca este vorba despre polistiren. Dar spuma poliuretanica are foarte multe utilizari in domeniul constructiilor, printre care si termoizolatia cu spuma poliuretanica.

Este desigur, o alternativa avantajoasa din punct de vedere al faptului ca are o rezistenta termica ridicata, nu se topeste si nici nu se dilata in contact cu temperaturile ridicate. Spuma poliuretanica este cunoscuta ca fiind o buna izolatoarea a spatiilor dintre podea si perete sau a spatiilor goale din diverse elemente de sustinere sau chiar pentru a izola un perete intreg.

Termoizolatiile cu spuma poliuretanica au o conductivitate termica redusa si obliga tevile sa isi mareasca capacitatea si eficienta energentica. Aplicarea termoizolatiilor cu spuma poliuretanica nu necesita o pregatire prealabila a suprafetelor pe care dorim sa le izolam chiar daca vorbim de suprafete greu accesibile.

Avantajele termoizolatiilor cu spuma poliuretanica nu sunt deloc de neglijat intrucat prezinta cateva aspecte pe care sa le luam in considerare atunci cand vrem sa ne decidem asupra tipului de izolatie.

Cu toate ca pe piata in materie de izolatii au aparut si acele materiale naturale, acelea trebuie sa recunoastem, ca oricat de atractive ar fi ca si modalitate de izolatie a locuintei nu sunt accesibile ca pret. Pe de alta parte termoizolatiile cu spuma poliuretanica va pot scuti de achizitionarea materialelor costisitoare.

Revenind asupra avantajelor pe care acest tip de termoizolatii cu spuma poliuretanica le are comparativ cu alte tipuri de izolatii putem spune ca acesta datorita faptului ca absoarbe foarte putina apa este recomandat a se folosi si pentru exteriorul locuintelor dar si pentru zonele cu umiditate crescuta.

Un alt avantaj major al termoizolatiilor cu spuma poliuretanica este ca ofera un confort termic ridicat, poate fi utilizat pana si pe cele mai rigide materiale de constructii, protejeaza foarte bine exteriorul cladirii si astfel nu va veti mai face probleme ca golurile dintre placile utilizate in izolare nu vor fi acoperite. Este un material foarte usor si astfel se recomanda a se utiliza acest tip de termoizolatii cu spuma poliuretanica pentru cladirile pe ale caror suprafata nu se doreste aplicarea unei tensiuni suplimentare.

Nu sunt necesare alte materiale adezive pentru a putea fixa termoizolatiile cu spuma poliuretanica iar avantajul cel mai mare pentru asigurarea tot confortului necesar pentru o locuinta este izolarea fonica prin prevenirea patrunderii zgomotelor deranjante care provin din exterior.

Cunoscand aceste avantaje ale termoizolatiilor cu spuma poliuretanica de la www.Europlastic.ro ce spuneti? Credeti ca vi se potriveste un asemenea tip de izolatie? Daca da, atunci nu mai stati pe ganduri si apelati la cel mai apropiat expert in termoizolatii si profitati la maxim de avantajele termoizolatiilor cu spuma poliuretanica.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *