Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Arhitectura - Constructii

Sfaturi pentru sporirea calitatii proiectelor din boltari constructii

Despre boltari constructii poate exista destule articole, insa ceea ce noi, Sigicom, nu am prea gasit, este un articol despre utilizarea inteligenta a acestora, practic idei ingenioase prin care puteti conferi rezistenta structurii, sau puteti aduce un aport economic proiectului dumneavoastra, dar nu numai.

Utilizarea eficienta de boltari constructii pentru fundatii

Vom incepe cu ceea ce este poate cel mai important aspect pentru dumneavoastra, economia de bani. Cu ajutorul unor boltari constructii folositi in mod inteligent, va poate salva bugetul proiectului de cheltuieli inutile. De exemplu, la constructia unei case, structura de rezistenta este beton armat. Aceasta inseamna ca in mod normal este necesara ridicarea de cofraje in jurul armaturii pentru a putea turna betonul.

Ei bine, prin utilizarea de boltari constructii pentru fundatii, pe post de cofraj, va poate scuti de costul cofrajelor dar si va elimina timpul necesar decofrarii structurii daca ati fi optat pentru cofraje. Astfel, nu doar faceti economie la buget, ci si din punct de vedere al timpului.

Daca ati aplicat deja primul truc, deja ati obtinut si o rezistenta mult mai buna a structurii de sustinere a casei. Asta deoarece toata gama de boltari constructii pe care v-o punem la dispozitie este creeata din beton de cea mai buna calitate, cu o buna rezistenta la solicitari fizice si in timp.

Armarea structurii de boltari constructii

Deci, deja prin respectarea primului pont, ati impuscat patru iepuri de-odata, sa zicem asa. Insa mai exista un mic truc, aplicat in diferite tari vestice si din nord. Dispunerea de boltari constructii prin niste piloni subtiri de otel, montati pe principiul fundatiei pe piloni, mareste extrem de mult rezistenta la cutremur a casei dar si in timp. Pentru a putea aseza acesti boltari constructii in mod comfortabil puteti merge si pe principiul utilizarii de bari din otel subtiri pe care sa le sudati in functie de progresul constructiei. Intr-adevar, acest mic pont este costisitor, insa va garantam ca nu prea ati mai avea de ce sa va faceti griji in caz de cutremure.

Termoizolarea perfecta pentru structurile din boltari constructii

Pentru a obtine o buna izolare termica a cladirii, puteti apela desigur la clasica metoda prin utilizarea de polistiren expandat sau spuma poliuretanica. Insa mai exista o modalitate mult mai eficienta de termoizolare a peretilor din boltari constructii, chiar daca poate unpic mai costisitoare, investitia se va amortiza prin pretul facturilor. Puteti opta pentru fatade ventilate. Acestea implica practic finisarea peretilor constructiei, peste care se monteaza un strat de termoizolare generos dintr-un material bazat pe polimeri si alte substante de sinteza. Ca totul sa fie complet, la o distanta chiar si de pana la cativa centimetri se monteaza prin intermediul unor suporti speciali placile de ceramica sau de tabla care ofera si un finisaj modern pentru casa dumneavoastra. Secretul acestui tip de izolatie termica sta in spatiul de aer dintre cele doua suprafete, ce va actiona ca si la principiul unui termos, asa ca va puteti imagina eficienta termoizolatiei.

Acestea sunt doar cateva mici secrete menite sa va imbunatateasca calitatea proiectului dumneavoastra din boltari constructii. Sigicom va asteapta pe www.sigicom.ro cu o oferta completa din prefabricate de beton, excelente pentru orice tip de constructie, la cele mai mici preturi!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *