Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Detergenti

V-ati gandit vreodata cum se descurcau oamenii inainte sa se foloseasca de detergenti? Cum isi curatau diversele lucruri pe care le aveau, propriile haine etc? Oricat de banal ar parea, detergentii au o mare importanta in ziua de astazi. Tehnologia moderna a permis dezvoltarea sectorului chimic si implicit s-au putut crea solutii care sa ne permita noua sa folosim detergenti atat in domeniul casnic, cat si in cel industrial. Daca sunteti interesati sa achizionati diverse sortimente de detergenti, puteti conta pe sprijinul oferit de firma Mopeka Impex din Timisoara.

Sunteti interesati sa stiti mai multe despre firma Mopeka Impex care va ofera detergenti la preturi avantajoase?

Aceasta firma banateana si-a inceput activitatea in urma cu 22 de ani si are ca obiect de activitate cercetarea, dezvoltarea, productia si ulterior comercializarea de detergenti industriali, emulgatori, produse chimice auxiliare pentru mai multe ramuri industriale, avand la baza agenti active de suprafata si ecologici. Firma Mopeka Impex are periodic colaborari cu mai multe institute de cercetare, atat din Romania, cat si din strainatate, printre acestea numarandu-se si:  I.N.L din Bucuresti, ICERP din Ploiesti, Centrul National de Epidemiologie din Budapesta, Ungaria etc. Prin seriozitate, profesionalism, produse eficiente si de inalta calitate si preturi convenabile, firma a reusit sa castige respectul si increderea a numerosi clienti, iar in prezent onoreaza comenzi la nivel national.

Produse de curatenie de inalta calitate de la Mopeka Impex, intre care se numara si detergenti

Mopeka Impex isi propune sa aiba doar clienti multumiti si incantati de produsele sale. De aceea, vine in intampinarea acestora cu o variata gama de produse de curatenie, printre care se numara: sapunuri lichide, detergenti, detartranti si degresanti, produse de cosmetica auto si agenti de albire si emoliere. Preturile foarte convenabile, calitatea deosebita a produselor precum si conditiile de livrare  foarte avantajoase constituie principalele motive pentru care dumneavoastra puteti opta sa colaborati cu firma Mopeka Impex din Timisoara si sa cumparati detergenti si alte produse de curatenie.

Ce produse sunt incluse in categoria detergenti?

In aceasta categorie gasiti mai multe tipuri de detergenti, care se comercializeaza la cantitati diferite, de 1, 5, 20 de litri, in ambalaje speciale. Astfel, puteti cumpara detergent vesela casnic, detergent de vase concentrate cu glicerina, detergent pavimente super, detergent pentru suprafete tari pentru gresie, faianta, pentru uz casnic, detergent lichid automatic, detergent degresant, detergent geam parbriz pentru vara etc. Calitatea produselor este garantata de specialistii care lucreaza in cadrul firmei Mopeka Impex, care efectueaza in permanenta studii si analize astfel incat produsele finale sa fie conform asteptarilor clientilor sai.

Cum puteti sa ii contactati pe cei de la Mopeka Impex pentru a cumpara detergenti?

Daca oferta pe care firma Mopeka Impex vi se pare atractiva si de nerefuzat, puteti lua legatura cu reprezentantii sai prin  telefon, fax sau completand formularul de contact disponibil online la adresa firmahttp detergenti.mopeka.ro. Mopeka Impex reprezinta alegerea cea mai buna daca aveti nevoie de detergenti si alte produse de curatenie. Alegeti sa colaborati cu aceasta firma si va veti bucura de calitate, preturi avantajoase si conditii de livrare excelente.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *