Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Firma mutari Cluj – Profesionistii de la Mutantii te relocheaza rapid!

Solicita ajutorul profesionistilor de la Mutantii, o firma mutari Cluj, daca doresti sa pleci in alta localitate sau chiar in alta tara. Indiferent cat de multe lucruri ai avea, indiferent cata mobila ar trebui carata, ei se vor asigura ca atat incarcarea si descarcarea lor, cat si transportul in sine se vor desfasura in conditii optime.

Despre o firma mutari Cluj – Ajutor profesionist

Nu mai pierde timp cautand o firma care sa te ajute sa te muti cat mai repede! Apeleaza chiar acum la Mutantii! Aceasta este o firma mutari Cluj, cu o vasta experienta in domeniu si un portofoliu bogat de colaborari, care iti poate oferi tot ce ai nevoie pentru relocare. Indiferent ca vorbim despre lucruri din locuinta ta sau despre mutarea intregii firme, profesionistii de la Mutantii te pot ajuta!

Alege-i pentru ca…

– trateaza orice solicitare cu rapiditate, profesionalism si promptitudine;

– primesti solutii de top, variante personalizate in functie de necesitatile si cerintele tale;

– relocarea se face ca la carte, cu personal calificat, fara ca tu sa depui vreun efort;

– ti se garanteaza pentru integritatea lucrurilor. Pentru aceasta se folosesc cutii personalizate si folie protectoare;

– se asigura conditii optime pentru obiectele mutate. In acest sens, se tine cont de dimensiunea lor, de fragilitate si de greutate. Profesionistii de la firma mutari Cluj se ocupa inclusiv de transportarea pianelor, pianinelor si a altor obiecte mai pretentioase.

Cand vine vorba de transport international, inainte de plecare, soferii studiaza rutele si o aleg pe cea mai buna, pentru a ajunge la destinatie repede, dar si fara vreun eveniment neplacut.

Mutantii – Firma care te muta in doi timpi si trei miscari

Vrei sa te muti in alta localitate sau in alta tara? Ai o gramada de lucruri si nu stii cum o sa le transporti? Nu-ti face griji in privinta acestui lucru! Mutantii, o firma mutari Cluj, te poate ajuta!

Infiintata in urma cu 9 ani, ea ofera servicii atat la nivel national, cat si la nivel international. Portofoliul de colaborari este foarte bogat, pana acum inregistrand peste 10.000 de mutari, unele chiar in Olanda, Germania, Grecia, Ungaria, Elvetia si Italia.

Apeleaza cu incredere la aceasta firma mutari Cluj! Iata cateva motive care te vor convinge fara indoiala:

– asigura atat mutari de domiciliu, cat si relocari de birouri si sedii de firme. Cu alte cuvinte, serviciile se adreseaza deopotriva persoanelor fizice si juridice;

– nu se percepe avans pentru mutarea propriu-zisa;

– costul total al relocarii este accesibil. Oferta de pret este stabilita dupa ce un reprezentant de la firma mutari Cluj vine la tine si noteaza toate obiectele care vor fi mutate. Tinand cont de fisa, dar si de locul in care vor ajunge, se estimeaza un cost.

In plus, foarte important de precizat este faptul ca bunurile personale si chiar si mobila iti pot fi depozitate intr-un spatiu amenajat corespunzator, bine pazit si care are o suprafata de 1.800 de metri patrati. Spatiul se afla in Gilau, judetul Cluj.

Nu te mai ingrijora in privinta mutarii! Lasa transportul tuturor lucrurilor in baza profesionistilor de la Mutantii, o firma mutari Cluj! Se vor ocupa de absolut toate detaliile.

Date de contact

Adresa: Cluj-Napoca, str. Fierului, nr. 41

Telefon: 0727.240.356, 0746.089.696, 0748.140.356

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *