Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Dovexim- gratare metalice de inalta calitate

Cu o experienta de peste 20 de ani pe piata de profil, compania Dovexim vine in intampinarea clientilor cu o gama variata si diversificata de confectii metalice.Din categoria confectiilor metalice, fac parte gratare metalice, foarte utile in activitatile industriale si la constructiile din otel, acestea fiind utilizate ca elemente de pardoseala din care se pot forma platforme sau rigole. Tehnologia utilizata pentru confectionarea acetor gratare metalice, confera rezistenta de calitate structurilor formate, acestea adaptandu-se celor mai grele conditii de munca.

Gratarele metalice au suprafete antiderapante, fiind utilizate de regula in spatii unde exista pericol de murdarie cu uleiuri sau alte grasimi. Montarea acestora se realizeaza foarte usor, au o structura stabila si durabila.

De unde poti achizitiona gratare metalice?

Gratare metalice exista in diverse dimensiuni si modele/ tipuri: ( gratare pentru platforme, electrosudate, striate, presate, platbande, pe reazeme) si pot fi achizitionate din cadrul companiei Dovexim Oradea, compania fiind numar 1 in furnizarea confectiilor metalice de sierie mica si mijlocie.

Pentru realizarea gratalor metalice se folosesc benzi de otel, asamblate in pozitie verticala si paralela. Alcatuirea gratarelor metalice este realizata cu ajutorul unor elemente portante ( fasii de platbanda dispuse paralel), elemente secundare si elemente de contur, prinderea fiind posibila cu ajutorul unor suruburi sau piulete, iar fixarea cu carlig.

Gratare metalice realizate de Dovexim au o aspect compact, o structura stabila si sigura, permit trecerea apei, aerului, luminii, avand un cost mic montare fiind facuta cu usurinta.

Compania Dovexim realizeaza si gratare metalice pentru platforme, de diverse dimensiuni, folosite pentru poduri improvizate si trecatori, avand pana la 4 benzi pe sens. Gratarele se pot zinca termic ori electrolitic, electroforjate sau nezincate, in functie de cerintele si necesitatile clentului. Platformele construite din gratare metalice sunt remarcate prin rezistenta, siguranta, stabilitate.

Gratare metalice destinate pentru rigole, doar de la Dovexim

La comanda, firma din Oradea executa si gratare metalice pentru rigole. Acestea sunt acoperite capace ce au forma de gratare din doua motive , si anume: permit apei sa intre cu usurinta si pentru a nu exista nici o diferenta de nivel intre rigola si astfalt. Gratarele metalice pentru rigole pot fi electroforjate sau electrosudate. Acestea sunt tratate impotriva coroziunii prin vopsire, oferindu-le astfel o durata indelungata de timp atunci cand sunt expuse la apa.

Timpul de realizare pentru gratare metalice este foarte scurt, indiferent de aplicatia pentru care se realizeaza.

Pentru a achizitiona gratare metalice de calitate superioara , apeleaza la specialistii companiei Dovexim, care le realizeaza. Firma mai executa la cererea clientilor si suduri in puncte si in mediu protector, plase cu ochiuri de sarma, carucioare pentru panificatie, garduri si porti, ferme metalice si rafturi metalice, toate acestea la un cele mai inalte standarde calitative si un raport calitate-pret atractiv.

Alege cu incredere compania Dovexim, furnizor de gratare metalice indiferent de tipul acestora sau utilitate, atunci cand ai nevoie.

Pentru mai multe informatii sau comenzi acceseaza pagina web dovexim.ro.

Seriozitatea, promptitudinea cu care onoreaza fiecare solicitare venita din partea clientilor si exeperinta indelungata, sunt doar cateva caracteristici care recomanda firma Dovexim ca fiind una dintre cele mai indicate societati care va poate oferi serviciile de care aveti nevoie in domeniul confectiilor metalice.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *