Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Lectii canto Bucuresti pentru pasionatii de muzica

Ai observat ca micutului tau ii place muzica din ce in ce mai mult? Vrei ca al tau copil sa participe la cat mai cursuri placute care sa ii starneasca interesul si sa il faca sa nu isi doreasca sa lipseasca nici macar o ora de la aceste intalniri? Te plictisesti si ai vrea sa incerci ceva noi si interesant? Daca raspunsul este afirmativ, nu mai sta pe ganduri si inscrie-ti micutul la lectii canto Bucuresti oferite de scoala de arta ArioDante sau, de ce nu, inscrie-te chiar tu! Ofera-i copilului tau ocazia de a-si petrece timpul liber altfel decat stand in fata calculatorului sau cu tableta in mana sau alege sa participi la lectii care te vor ajuta sa-ti descoperi aceasta latura artistica.

Hai la lectii canto Bucuresti!

In general, daca nu au constant ceva de facut, copii se plictisesc foarte repede si decin morocanosi. Din acest motiv, este foarte important sa iti scrii mocutul la o varietate de cursuri pentru a descoperi ce ii place si pentru a-l ajuta sa se dezvolte cat mai armonios. De asemeni, este recomandat ca programul micutului tau sa fie unul cat mai echilibrat. El are nevoie sa fie implicat in activitati educative, dar, totodata, trebuie sa participe si la cursuri unde sa se distreze alaturi de alti copii. Acest echilibru intre activitatile educatove si cele de amuzament are rolul de a nu solicita prea tare copilul si de a evita sa il incarci cu prea multe informatii in acelasi timp. Lectii canto Bucuresti sunt alegerea perfecta pentru ca micutul tau sa invete ceva nou si, de ce nu, sa-si dezvolte un talent inascut. De asemeni, aceste lectii canto Bucuresti nu sunt adresate doar copiilor ci si oricarei alte persoane pasionate de muzica si care doreste sa isi dezvolte vocea.

Ce poti invata participand la lectii de canto Bucuresti?

In cadrul unor lectii de canto Bucuresti sustinute de profesori de specialitate, vei avea posibilitatea de a deprinde elememte de tehnica vocala precum: pronuntia, calitatea intonationala si respiratia. Toate informatiile acumulate aici te vor ajuta sa urmezi o cariera artistica in domeniu sau, daca e doar un hobby, sa iti impresionezi pretenii in serile de karaoke. Oricum ar fi, niste informatii in plus despre muzica nu strica, ci, din contra, te ajuta sa iti dezvolti cultura generala si sa stapanesti niste thenici importante din acest domeniu.

Vocea fiecarui cursant este unica si de aceea, in cadrul acestor lectii canto Bucuresti de la ArioDante se vor aborda numeroase lucrari atat din zona muzicii clasice cat si a celei usoare sau populare. Inscrie-te acum la lectii canto Bucuresti, spune ce piese ti-ar placea sa studiezi si mergi la oricare dintre cele doua sedii ArioDante: Otopeni (Intrarea Caminului Cultural Nr.1) sau Bucuresti (Str. Popa Nan, nr. 110).

Pentru mai multe informatii acceseaza www.ariodante.ro, trimite un e-mail la adresa contact@ariodante.ro sau apeleaza 07651164402 (Bucuresti)/0720160085 (Otopeni).

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *