Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Electrozi sudura – Tehnisting va ajuta sa sudati cu spor!

Cel mai adesea, intr-un garaj auto sau acolo unde se lucreaza cu divere tipuri de metal, muncitorii au nevoie de electrozi sudura. Acestia sunt niste sarme mai groase, datorita carora se formeaza un arc electric intre ei si piesa care trebuie sudata. Oricand aveti nevoie de electrozi sudura, faceti comanda din oferta Tehnisting.

Oferta Tehnisting de electrozi sudura

Electrozii din oferta Tehnisting sunt de mai mult feluri, si anume: rutilici (2.5; 3.2; 4.0), bazici (2.5; 3.2; 4.0; 5.0), din cupru, din fonta, din inox si cu incarcare dura. Datorita faptului ca sunt de buna calitate, sudarea este perfecta. Se folosesc pentru a lipi o piesa rupta sau fisurata, bineinteles din metal, doua tevi, bucati de tabla, o poarta, caroseria unei masini, scheletul unui birou, piesele unei schele etc.

Electrozii rutilici se utilizeaza pentru constructii metalice usoare, pentru table subtiri din carbon. De asemenea, sunt recomandati pentru sudarea otelurilor nealiate, cu continut de carbon de maxim 0,25%, dar si pentru structurile usoare, folosite la temperatura ce nu depaseste 0 grade Celsius. Cu precadere, acesti electrozi sudura rutilici sunt necesari pentru sudarea vagoanelor, cazanelor si autovehiculelor.

Electrozii bazici au rolul de sudare a otelurilor carbon si a celor slab aliate. Sunt perfecti pentru poduri, platforme maritime, constructii navale, fabricarea tevilor, recipiente sub presiune, in industria chimica etc. Cei cu invelis dublu sunt buni mai ales pentru sudorii cu putina experienta, intrucat sunt foarte usori de folosit. Datorita faptului ca au o rezistenta considerabila si o absorbtie scazuta a umiditatii, sunt recomandati pentru structuri dinamice si statice solicitate foarte mult. Cei cu invelis gros sunt foarte buni pentru sudarea structurilor facute din otel, cu o limita de curgere mare si exploatate chiar pana la o temperatura de – 60 de grade Celsius. In cazul electrozilor necesari pentru sudarea otelurilor slab aliate, arderea este linistita, transferul se face cu picaturi mari, iar depunerea este uniforma. In functie de grosimea materialului sudat, toti acesti electrozi sudura bazici se preincalzesc sau nu.

Faceti cunostinta cu Tehnisting

Atunci cand aveti nevoie de accesorii, echipamente, instalatii si consumabile, gasiti tot ce va trebuie in oferta companiei Tehnisting. Aceasta este specializata pe fabricarea, comercializarea si distribuirea produselor amintite anterior. Ele se folosesc cu precadere in sectorul gazelor tehnice, in sudura, precum si in alte domenii conexe. In primul caz, pentru a fi in concordanta cu legea, Tehnisting detine autorizatie ADR pentru transportul buteliilor cu gaze pure, de baza si cu amestecuri de gaze. Pentru sectorul sudurii si al debitarii are o oferta variata de materiale si produse. Din oferta Tehnisting fac parte si echipamentele care mentin siguranta la locul de munca, necesare pentru protectia muncii si diverse situatii de urgenta.

Trebuie sa reparati ceva primprejurul casei? Aveti un garaj auto si e necesar sa innoiti stocul de electrozi sudura? Atunci comandati-i din oferta Tehnisting. Raportul calitate-pret este avantajos, oferta e diversificata, iar personalul companiei are experienta in domeniu. Pentru mai multe detalii si comenzi, sunati la numerele de telefon 0727.736.023 si 0727.736.029. De asemenea, puteti merge la sediul firmei, aflat pe str. Horticolei, nr. 58, in Buzau.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *