Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Elementall Dekor va ofera cadouri nunta handmade – pentru ca un plic cu bani nu suplineste un dar de suflet

Sezonul de nunti este in toi, si aveti sansa sa primiti cateva invitatii ce nu pot fi refuzate de la rude sau prieteni apropiati. Daca vreti sa impresionati mirii cu un cadou generos, unic, original, pe placul lor, renuntati la ideea ca un plic cu bani este suficient pentru o pereche tanara. Desigur, oferiti o suma modica pentru a ajuta tanara familie sa porneasca pe acelasi drum intr-o maniera mai placuta si mai usoara, insa ce ati spune daca ati darui si ceva personalizat? Elementall Dekor va pune la dispozitie o gama variata de cadouri nunta handmade pentru a va exprima recunostinta, respectul si afectiunea fata de cei care v-au invitat sa le fiti alaturi la unul din cele mai importante momente ale vietii. Faceti o surpriza memorabila, plina de insemnatate, si surprindeti pana si invitatii, cu un cadou handmade de bun gust.

La Elementall Dekor gasiti cadouri nunta handmade deosebite, la preturi accesibile

Piata din Romania abunda in idei de cadouri variate, insa nu foarte originale. Ce si-ar putea dori o pereche de tineri casatoriti de la invitatii lor? Bani? Acestia sunt importanti pentru un start reusit, dar este nevoie de mult mai mult decat un plic cu cateva hartii cu care se platesc meniurile, muzica, fotograful, etc. O lenjerie de pat, un set de ceai sau de cafea, un serviciu de masa sau o cuvertura? Aceste idei de cadouri sunt utile, insa oarecum invechite. Nu se mai cade sa oferi mirilor farfurii, cesti sau paturi. Acum se pune accent pe arta si decor, pe aranjamente deosebite si daruri pretioase!

Elementall Dekor va pune la dispozitie o gama foarte variata de cadouri nunta handmade, lucrate cu multa grija, atentie la detalii si dragoste. Veti gasi in oferta firmei, chiar pe site-ul oficial, tablouri, bonsai cu pietre pretioase, aranjamente din margele si flori, seturi compuse din sticle de sampanie si pahare decorate manual. Cu alte cuvinte, puteti alege si personaliza cadouri nunta handmade originale, de bun gust. Fie ca sunteti invitat la cununia civila, religoasa, la nunta de aur sau de argint, nu va limitati numai la plicul cu bani strecurat in cosul special. Faceti mirilor un cadou care sa le aduca aminte cu drag de dvs. ori de cate ori il privesc. Cadourile nunta handmade nu se limiteaza la variantele expuse anterior. Elementall Dekor face oferte exclusive de vaze si aranjamente florale handmade, cutii decorative personalizate cu mesaje frumoase, ceasuri superbe. Acestea vor pastra, de-a lungul anilor, amintirea unei frumoase prietenii si a unui eveniment deosebit!

Cadouri nunta handmade lucrate minutios pana in ultimele detalii – Elementall Dekor

Daca v-ati decis sa faceti un cadou nunta handmade perechii de indragostiti care a decis sa isi uneasca destinele, nu neglijati anumite aspecte si nu cumparati produse ce dvs. vi s-ar parea utile. Ati putea da gres cu o lenjerie de pat sau un set de oale, insa niciodata cu un tablou lucrat manual sau cu un aranjament deosebit! Suprindeti-va prietenii cu cadouri nunta handmade de la Elementall Dekor!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *