Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

masini de ambalat
Afaceri

Masini de ambalat de la Promo-Pack

Aveti nevoie de masini de ambalat? Nu ezitati! Firma noastra va pune la dispozitie cele mai bune si cele mai de calitate masini, astfel dumneavoastra va puteti folosi cand aveti mare nevoie.

Calitatea acestor masini de ambalat este exact ceea ce va doriti dumneavoastra, pentru ca numai in acest mod toate produsele pe care le aveti de ambalat o sa fie impachetate intr-un timp foarte scurt.

Apeland la noi pentru asemenea masini de ambalat noi va punem la dispozitie cele pe orizontal, care reprezinta o sudura sau o taietura care in cele mai bune cazuri se face printr-o miscare verticala, dar care se realizeaza la capul de taiere.

Cum putem avea o productivitate mare cu aceste masini de ambalat?

Noi va punem la dispozitie masini de ambalat care dispun de un motor care face ca toate aceste lucruri sa fie exact cum dumneavoastra va doriti, adica rapide si foarte multe produse sunt ambalate intr-un timp foarte scurt.

Productivitatea acestor masini rezulta ambalarea orizontala care face cam 250- 400 de pachete pe minut sau poate chiar mai multe, deoarece in general noi facem ca sistemele de combinare sa fie rezultate intre cele alimentare si automarea produsului dorit.

Varietatea noastra de masini de ambalat este reprezentata de cele mai bune masini, care fac ca toate produsele sa fie frumos impachetate si sa nu fie nici macar deteriorate in momentul in care dorim sa le impachetam.

Cum ne ajuta aceste masini de ambalat?

Daca dumneavoastra aveti o firma de producere a alunelor, atunci cu siguranta aceste masini de ambalat o sa faca treaba perfecta. Deoarece alunele trebuie puse in pungi separate si avand fiecare punga un numar de grame, fie ele mai multe fie ele mai putine.

Astfel, aranjarea in pungi se face cu ajutorul acestor masini de ambalat pentru ca ele stiu ce pungi sa foloseasca si astfel ambalarea sa fie facuta cu foarte mare grija pentru ca alunele sa nu fie tercite.

Aceste masini de ambalat sunt perfecte chiar si pentru produsele fragile, pentru ca astfel munca o sa fie putin mai inceata, iar productivitatea umpic mai scazuta, din cauza faptului ca produsele fragile sa fie frumos ambalate.

Variantele acestor masini de ambalat.

Cu siguranta de foarte multe ori v-ati gandit sa va achizitionati aceste masini de ambalat mai ales ca ele sunt foarte folositoare pentru impachetarea produselor mult mai usor si facila.

Cele mai multe informatii despre aceste masini de ambalat le gasiti pe site-ul www.promo-pack.ro pentru ca numai asa gasiti si gama pe care noi v-o punem la dispozitie si astfel puteti sa alegeti produsul pe care dumneavoastra il doriti cel mai mult.

Apelarea la firma noastra pentru achizitionarea acestor masini de ambalat ne fac sa ne gandim la faptul ca ciocolata sau orice fel de produs facut din ciocolata este perfect ambalat si nu dispune de nici o avariere sau stricaciune pe tot parcursul ambalarii.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *