Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Compania Meters va ofera tesaturi metalice la preturi avantajoase

Cand ne gandim la tesaturi, automat facem referire la acel tip de articole confectionate din materiale textile, mai mult sau mai putin ecologice, folosite atat in crearea de articole vestimentare, cat si de alte obiecte si accesorii utile in numeroase domenii industriale. Insa la ce ne duce cu gandul termenul de tesaturi metalice? Cu siguranta atunci cand facem referire la acest tip de tesaturi ne gandim la toate aplicatiile din industria auto, apicultura, aeronautica, sau alte domenii. Tesaturile metalice sunt obtinute in cele mai inedite moduri prin intersectarea firelor de sarma, care formeaza intre ele ochiuri cu forma constanta. Tesaturile metalice au fire ce se aseamana cu batatura sau cu urzeala, paralele cu lungimea sau latimea acestora. Daca nu ati gasit pana acum un partener de nadejde care sa va ofere tesaturi metalice de cea mai buna calitate, nu ezitati sa apelati la specialistii Meters, cu preturi avantajoase!

Meters – principalul furnizor de tesaturi metalice din Romania

Tesaturile metalice pot fi folosite in numeroase aplicatii si aici amintim: panourile solare, aparatura electrocasnica sau filtrarea unor produse industriale. Tesaturile metalice oferite de compania Meters sunt fabricate numai din materiale de cea mai buna calitate, existand mai multe tipuri de astfel de produse. Amintim tesaturile metalice sudate la rece, dar si cele ce prezinta o rezistenta termica si fizica exceptionala. Sarma din care sunt confectionate tesaturile metalice este rezistenta, dar deopotriva fina pentru a se putea modela usor. Firele de sarma sunt introduse in utilaje care le indreapta, dupa care sunt introduse intr-un echipament ce le va pozitiona in mod corect pentru obtinerea tesaturii metalice.

Compania Meters comercializeaza numai tesaturi metalice sudate la rece sau la cald prin utilizare de flux electromagnetic sau prin aplicare de presiune. Sudarea acestor tesaturi metalice se realizeaza in conditii optime, in cuptoare performante ce incalzesc cu putere toata impletitura, pana chiar la punctul de topire.

Specialistii in domeniu recomanda achizitionarea de tesaturi metalice din oferta Meters

Tesaturile metalice ce pot fi achizitionate cu succes din oferta firmei Meters sunt realizate din otel bogat in carbon, ce rezista cu succes unor temperaturi foarte ridicate, ce pot depasi chiar si 1200 de grade Celsius. Aceste modele de tesaturi metalice sunt perfecte pentru aplicatiile industriale in care tratarea termica este de obicei utilizata. Asadar, daca si dvs. sunteti in impas si nu reusiti sa gasiti un furnizor serios, corect si profesional de tesaturi metalice, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantii companiei Meters. Acestia va vor oferi produse de calitate la un pret avantajos, si in cel mai scurt timp posibil orice nelamurire sau problema ati avea, va fi cu succes rezolvata! Deveniti clientul firmei Meters si in timp va veti fideliza, apeland la acest grup de experti in domeniu, ori de cate ori veti avea nevoie de tesaturi metalice sau alte produse de calitate!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *