Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Servicii

Elite Nail Art – o scoala moderna unde cursantii pot urma cursuri manichiura

Vrei sa urmezi cursuri profesionale de manichiura? Iti doresti sa te angajezi in domeniu sau sa-ti deschizi propriul salon? Elite Nail Art este o scoala de manichiura-pedichiura care te asteapta cu cele mai interesante si moderne notiuni sub forma unor cursuri manichiura bine organizate. Ai posibilitatea sa inveti o multime de tehnici de aplicare a gelului, metode prin care poti sa realizezi cele mai variate modele pe unghii.

Elite Nail Art te asteapta cu cele mai moderne cursuri manichiura

Nu este usor sa te ocupi de manichiura, cu atat mai putin sa aplici celebrul gel pentru unghii false. Iti trebuie rabdare si experienta pentru a fi capabila sa realizezi modele variate, pe unghii de diferite forme. Trebuie sa stii cum se curata unghiile, cum se taie cuticulele, cum se pilesc unghiile pentru a nu le deteriora. Astfel de informatii iti sunt oferite prin intermediul unor cursuri manichiura predate in cadrul scolii Elite Nail Art. Aici cursantii primesc informatii care sa ii ajute sa faca fata si celor mai complexe solicitari. Scoala este situata in Bucuresti si ofera cursuri acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. In cadrul soclii sunt predate cursuri manichiura, cursuri pedichiura, cursuri de coafor. Tehnicile predate sunt moderne, iar ca produse se folosesc doar materiale de foarte buna calitate. Echipamentele sunt performante si profesionale.

Un lucru foarte importat care este precizat in cadrul cursului de manichiura este faptul ca produsele pe care alegi sa le folosesti trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Nu ai cum sa gresesti atata timp cat investesti in calitate. Echipamentele si accesoriile pe care le utilizezi de asemenea joaca roluri importante. Doar cele mai moderne echipamente pot asigura o manichiura ca la carte.

Urmeaza cursuri manichiura predate in cadrul scolii Elite Nail Art

Este o arta sa stii sa aplici gelul pentru unghii false sau pur si simplu sa faci o manichiura impecabila. Exista o multime de tehnici pe care trebuie sa le cunosti si o multime de produse pe care trebuie sa stii sa le folosesti. Astfel de lucruri se invata in cadrul scolii Elite Nail Art. Aici pot urma celebrele cursuri manichiura atat persoanele care au mai lucrat in domeniu si care doresc sa se perfectioneze, cat si persoanele care incearca pentru prima oara. Cursurile sunt predate de persoane care au rabdare si beneficiaza de experienta acumulata pe parcursul anilor. Informatia este predata corect, cu radare si atentie. La finalul cursurilor vei obtine o diploma ce va fi recunoscuta atat in tara cat si peste hotare. Poti profesa in domeniul ales si vei putea sa-ti faci o cariera frumoasa.

Nu este usor sa aplici unghii false sau sa realizezi o manichiura moderna. Iti trebuie experienta si cunostinte avansate. Toate acestea se dobandesc in cadrul scolii Elite Nail Art. Urmeaza si tu cursurile de manichiura si la finalul acestora vei putea incepe o frumoasa afacere, deschizandu-ti propriul salon. Pentru inscrieri suna la numarul de telefon 0746.548.542 sau trimite un mesaj la adresa de email elite.nailart@yahoo.com. Urmeaza cursuri manichiura si invata tehnici de ultima ora pentru a asigura o manichiura de nota zece.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *