Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

mutari mobila
Servicii

Siguranta – element principal in mutari mobila

Oferim cele mai bune servicii de mutari mobila, transport bunuri de la o locatie la alta, dar si de depozitare. Suntem firma Professional Movers din Bucuresti, iar ca si principal scop al activitatii noastre il putem numi pe cel de a atinge cote cat mai inalte ale gradului de profesionalism, promptitudine si calitate a serviciilor noastre. Deoarece am pornit o mica serie despre particularitatile ce pot aparea in cursul actiunilor de mutari mobila, in acest articol vom detalia elementele cu un grad de dificultate in ceea ce priveste mutarile de mobilier pentru familiile cu peste 3 copii. Poate cea mai mare provocare in cazul acestor situatii este acea de a ne incadra intr-un timp cat mai scurt, deoarece cunoastem faptul ca cei mici nu raspund foarte bine la schimbarile de camin sau de locuinta.

Mutari mobila sigure

Pe langa aspectul legat de timp, in cazul unor mutari mobila pentru familiile cu peste 3 copii ce se relocheaza, fie in capitala sau in tara, mai apare si un factor al sigurantei. Copii sunt sprinteni, plini de energie si nu pot sta in acelasi loc mai mult de cateva secunde. Tocmai din acest motiv au fost semnalate cateva incidente complet nedorite in cazul in care familia alegea sa apeleze la prieteni pentru mutatul mobilei.

Echipele noastre de mutari mobila sunt formate si inspirate in ideea de siguranta. Fie ca vorbim de siguranta bunurilor pe care le manipuleaza sau a celor din jurul lor. Iar cand vine vorba de copii, lucrurile devin mult mai importante. Ei bine, pentru a evita orice situatie ce poate duce la un incident nedorit, recomandam parintilor sa nu ii implice pe cei mici sau foarte mici in procesele de mutari mobila. Evident, pentru copii de peste 8 ani, implicarea in aceste activitati ii vor face sa treaca mult mai usor peste faptul ca se muta. Insa, daca doriti implicarea celor mici in procesul de mutare, este cel mai bine sa nu ii lasati in preajma echipelor in mutari mobila ce manipuleaza obiecte grele sau voluminoase. Motivele pentru ca spunem acest lucru sunt destul de evidente.

Nu lasati copii in preajma echipelor de mutari mobila

Puteti implica copii familiei in cazul mutarii, lasandu-i sa isi care singuri jucariile sau obiectele usoare si mici din camera lor. Sub nici o forma nu acceptam prezenta celor mici in zona, atunci cand echipa de mutari mobila transporta pana , sau de la camion mobilier greu, cum ar fi dulapuri, blaturi sau alte articole si bunuri grele.

De asemenea, pe langa particularitatea sigurantei in cazul unor astfel de mutari mobila, timpul necesar echipelor noastre pentru a incarca, transporta si descarca mobilierul este marit in cazul prezentei celor mici. Din motive de siguranta a celor din jur, expertii nostri vor efectua manevrele de manipulare a bunurilor grele mult mai incet pentru a evita orice situatie cauzata de prezenta celor mici si, sau graba.

Va stam la dispozitie cu servicii complete de mutari mobila si nu numai. Iar pentru locuitorii din Bucuresti oferim si servicii complete in regim de urgenta. Asadar, nu ezitati sa ne contactati www.professionalmovers.ro.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *