Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

epilare definitva
Magazin online

Epilare definitiva – Total Pro Beauty

Prin aplicarea facuta cat mai corecta a tratamentului care e reprezentat de aceasta epilarea definitiva vom avea sanse de obtinere a unei distrugeri a foliculilor cu par ce va fi una permanenta. Din punctul de vedere al proportiei eficientei, poate ajunge in cazul cel mai bun pana la cel mult 95% atunci cand este vorba de femei si la circa 75% cand vine vorma de barbati, dar putem spune firesc faptul ca mai pot fi si anumite variatii care sunt in functie de aceasta. In acelasi timp e bine de stiu ca acele putine fire ce raman si dupa aplicarea unui ciclu complet de sedinte de tratament deven garantat in mod semnificativ mai subtiri si deasemeni o sa fie depigmentate, acestea capatand aspectul care va aduce cat mai mult catre cel de puf.
Cei care sunt apecialisti in acest domeniu afirma ca rezultatele acestei epilari pot depinde si de diferiti alti factori intre care se poate mentiona varsta pe care o are persoana in cauza, ce va avea grosimea firelor de par, ce tine de adancimea radacinilor, si pe ce tip de piele se va aplica respectivul tratament de epilare definitiva si numarul de tratamente ce au fost aplicate.

Dintr-un motiv cum e cel de mai sus nu se considera ca etic pentru o persoana care preciza chiar si cu exactitate acel numar care e necesar de sedinte ce trebuie facute pentru incheierea unui curs complet de tratamente, acesta fiind specificat doar intr-un interval ce poate sa fie determinat in functie de unele studii. Dupa asta putem sa spunem ca ele sunt multe pentru marea parte a pacientilor, in cazul barbatilor si al femeilor, pentru atingerea scopului de obtinere al epilarii definitive ce va fi cu adevarat buna.
Lampa cu ajutorul careia se realizeaza tratamentul va avea o lumina intens pulsata si va avea capacitatea de emitere al pulsurilor ce vor fi apoi absorbite de o substanta ce este denumita melanina si care poate sa fie gasita doar in interiorul firelor de par.
Aceasta absorbtie poate incalzi firele de par si pana la circa 80 grade C si in felul acesta caldura poate fi transmisa direct in folicul.

In acest fel se ajunge la distrugerea facuta sutelor de foliculi ce sunt pe acel flash atat de lumina si la final toate firele de par urmeaza sa cada intr-o perioada ce ajunge la circa 15 zile.
Specialistii sunt cei care ne informeaza ca firul de par va avea cel putin trei faze de crestere, adica mai exact faza a avea anagena, catagena ca si faza talogena.
Pe suprafata corpului pot fi vazute fire ce se gasesc in diferite faze ale cresterii, insa numai in cazul cand e vorba de faza de anagena acest fir se afla chiar in contact direct cu acea radacina pe care o are si astfel numai el urmeaza sa fie afectat in mod direct de lumina ce se va pulsa.

Este important sa stiti faptul ca exista si unele contraindicatii in cazul anumitor medicamente.
Specialistii le aduc la cunostinta clientelor faptul ca nu e preferabil ca o epilare de felul acesta sa se faca in momentul cand pacientul a luat deja anumite medicamente folosite pentru acneea acuta.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *