Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

umbrele
Magazin online

V-ati saturat de umbrele care sunt mai mult inutile decat practice?

Exista doua tipuri de ploaie, cea in care iti vine sa dansezi si sa te bucuri de senzatia oferita de stropi, si cea care te face sa iti scoti umbrela. Bineinteles, cel mai neplacut moment este atunci cand la cea mai mica rafala de aer, umbrela se da peste cap. Ei bine, in cadrul acestui articol vom discuta despre… umbrele, dar si despre micile secrete pe care le folosim in fabricarea acestora. Suntem Oblio Astrans, expertul dumneavoastra umbrele, suntem reprezentat general in Romania al renumitei firme E. Doppler & Co GmbH, dar de asemenea, aici, pe www.oblioas.ro veti putea gasi umbrele s’Oliver, Bugatti (The European Brand) precum si Knirps. Toate aceste firme au o vasta experienta in productia de astfel de articole, fie ca vorbim despre umbrele pentru tine, ea, familie, plaja, terase, sau publicitare.

De la umbrele extrem de elegante, pana la cele mai robuste

Putem spune ca in majoritatea tipurilor de umbrele pot fi regasite mici minuni ale mecanincii si a legilor din fizica aplicata. Toate acestea au un singur rol, acela de a va proteja de precipitatii sau de soare. In primul rand, umbrelele pe care le producem sunt impartite in diferite categorii sortate in primul rand dupa aspect si utilitate. Gama de umbrele destinate doamnelor si domnisoarelor se caracterizeaza prin suplete, eleganta si rafinament. Evident, pentru acele dintre dumneavoastra care isi doresc perfectiunea pana la ultimul detaliu, va putem oferi umbrele cu cristale Zwarovski dar si modele extrem de rafinate si elegante. Pe langa aceasta categorie, gama de umbrele Carbon Steel este cea cu “muschi” acestea fiind testate chiar in tunelurile de teste aerodinamice BMW.

Fizica din spatele unor umbrele

Spuneam despre faptul ca umbrelele sunt mici minunatii ale mecanicii si a fizicii aplicate. De la sistemul de deschidere cu o singura mana, pana la rezistenta impotriva rafalelor de vant, toate acestea sunt posibile numai prin folosirea unor principii simple, dar in mod inteligent, din fizica. Principiul parghiilor este cel mai uzual si este regasit la orice tip de umbrele, insa, diferenta dintre cele de proasta calitate si cele oferite de catre noi este in primul rand la nivelul materialelor folosite pentru a crea seria de spite de sustinere a panzei impermeabile, pana la sistemul de intindere. Daca acele umbrele luate din piata sunt realizate dintr-un aliaj moale ce se poate indoi la cea mai mica bataie a vantului, la umbrelele Carbon Steel otelul si fibra de carbon sunt folosite pentru a oferi cele mai rezistente umbrele.
Spuneam ca va oferim toate tipurile de umbrele, incepand de la cele publicitare si pentru terase, pana la cele pentru copii, familii, si nu numai. Va asteptam pe pagina noastra de internet, www.oblioas.ro pentru a afla mai multe despre linia de umbrele oferita de catre Doppler, Bugatti, The European Brand, s’Oliver, Knirps. Alegeti calitatea si rafinamentul. De asemenea, datorita calitatii acestor umbrele putem oferi garantii de pana la 5 ani pentru gama Carbon Steel. Asadar, atunci cand afara ploua in rafale, nu veti mai avea parte de stresul cauzat de intoarcerea umbrelei.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *