Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Tompack comercializeaza ambalaje pentru prajituri si alte tipuri de ambalaje

Se spune ca aparentele sunt inselatoare. Totusi, aparentele sunt cele care uneori ne influenteaza in mod decisiv alegerile.

Un director de resurse umane sau un administrator al unei companii alege oamenii pe care sa ii angajeze si in functie de aparente. E atent la felul in care sunt imbracati, la atitudinea lor, la gesturi si la multe alte detalii. Astfel ajunge sa isi faca o impresie despre o persoana pe care nu au timp sa o cunoasca in profunzime si in functie de aceasta impresie decid daca poate sa mearga mai departe in procesul de recrutare sau nu, daca poate sa fie angajata sau nu.

Nu doar in mediul profesional si in mediul de afaceri aparentele joaca un rol important, ci si in viata de zi cu zi. Fiecare dintre noi face alegeri in functie de instinct si de starea de moment, fiind influentat de ceea ce vede si de ceea ce simte. Alegem produsele de pe rafturile magazinelor in functie de ambalaj atunci cand pretul nu poate fi un criteriu de departajare si atunci cand e vorba de produse de o calitate asemanatoare.

Nu intotdeauna constientizam cat de mult suntem influentati in directia cumpararii unui produs de ambalajul lui. Specialistii din publicitate si din marketing stiu insa ca e esential ca ambalajele produselor sa nu fie alese intamplator, ci in functie de preferintele, nevoile si obisnuintele cumparatorilor. Compania Tompack vine in sprijinul patiseriilor si al cofetariilor oferindu-le ambalaje pentru prajituri de foarte buna calitate, ieftine si cu un aspect placut.

Tompack produce ambalaje pentru prajituri

Compania Tompack nu produce doar ambalaje pentru prajituri, ci si ambalaje pentru alte tipuri de produse, alimentare sau nealimentare: ambalaje pentru incaltaminte, ambalaje pentru produse electrocasnice si electronice, ambalaje pentru pizza si asa mai departe. Ambalajele sunt din carton duplex sau din carton ondulat. Pot fi personalizate prin imprimare si pot avea formele si dimensiunile dorite de fiecare client.

Clientii firmei Tompack sunt companii cunoscute pentru cei mai multi dintre romani: Boromir, Tualfast, Top Gel, Solarex, Doctor Fursec, Leonardo, Ruris si multe altele.

Multe dintre produsele pe care le cumparam sunt din carton. Spre deosebire de plastic, cartonul e un material ieftin, biodegradabil si ecologic. Nu afecteaza mediul inconjurator si protejeaza produsele oricat ar fi de fragile. Poate fi refolosit, e usor de depozitat si are o greutate mica.

Rezistente, elegante si practice: ambalaje pentru prajituri de la Tompack

Atat ambalajele din carton ondulat, cat si cele din carton duplex sunt foarte rezistente. Personalizarea lor se face prin caserare si prin stantare. Specialistii firmei Tompack realizeaza ambalaje pentru prajituri care respecta cerintele clientilor si ambalaje personalizate. Transportul acestora se face gratuit daca e vorba de o comanda mare.

Cand mergem la o cofetarie, prajiturile pe care le mancam acolo sau pe care le luam la pachet sunt puse pe tavite pentru prajituri. Aceste tavite sunt din carton duplex. Firma Tompack produce si comercializeaza astfel de tavite la cele mai bune preturi. E vorba de tavite de dimensiuni diferite, rotunde sau dreptunghiulare.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *