Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Arhitectura - Constructii

Evam Constal iti repara centrala termica

Centralele termice sunt cele care ne fac iernile calduroase si ne micsoreaza sumele de pe facturi. Ne instalam centrale in locuinte ca sa nu ne mai coste atat de mult utilizatile. E o investitie avantajoasa pe termen lung. Cand avem centrala termica nu mai consumam decat caldura si apa calda de care avem nevoie. Invatam astfel sa facem economii si scurtam timpul petrecut sub dus. In acest fel castigam timp si bani pentru lucrurile care conteaza pentru noi.

Ce ne facem insa cand centrala termica nu mai functioneaza? Incercam sa o pornim si nu se intampla nimic sau se intrerupe fara motiv. Ne gandim cati bani am cheltuit cu achizitionarea si montarea ei si cat de mult ne-am bucurat ca am facut acest pas. Si incepem sa avem regrete. Dar nu e cazul sa ne grabim sa ne luam adio de la centrala termica, pentru ca de cele mai multe ori e vorba doar de o defectiune care se poate remedia mai repede decat credem. Cine ne poate ajuta? O echipa de specialisti de la Evam Constal.

Service autorizat pentru centrale termice in Bucuresti

Evam Constal e o societate cu capital integral romanesc fondata in anul 2004 care are ca obiect de activitate realizarea instalatiilor sanitare, termice, a instalatiilor de gaze, precum si efectuarea de verificari si revizii ale instalatiilor de gaze naturale. E vorba deci de o gama completa de servicii specifice domeniului instalatiilor. Specialistii companiei se pot ocupa nu doar de montarea si punerea in functiune a echipamentelor, ci si de repararea lor. Asadar, daca sunteti in cautarea unui “doctor” pentru centrala dumneavoastra termica, echipa Evam Constal va poate ajuta.

Specialistii companiei efecteaza reparatii ale centralelor termice care apartin marcilor Caloma, Radiant, Ferroli, Ariston, Keston, Baxi si Immergas. In cazul in care una dintre componentele centralei lipseste, nu mai functioneaza si trebuie inlocuita, compania poate sa v-o ofere la un pret avantajos.

In cazul in care centrala dumneavoastra termica nu mai functioneaza ca la inceput sau scoate sunete ciudate, specialistii de la firma Evam Constal pot sa o verifice si sa va asigure ca totul este in regula sau, dimpotriva, sa va spuna ce nu functioneaza, ce se poate face si care sunt costurile reparatiei. Compania lucreaza cu profesionisti autorizati ISCIR pentru efectuarea acestor operatiuni.

Printre clienti se numara atat persoane fizice, cat si persoane juridice. Nu doar centrala termica din apartament se poate repara, ci si cea din sediul firmei in care lucrati.

Firma Evam Constal e autorizata ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei) si agreata Distrigaz pentru efectuarea de reparatii ale instalatiilor de gaze naturale. In ceea ce priveste verificarea instalatiei de gaze, aceasta e obligatorie o data la doi ani. Revizia instalatiei de gaze se face la zece ani, conform legii. Evam Constal detine autorizatii si pentru efectuarea verificarilor, si pentru efectuarea reviziilor. Specialistii firmei au dobandit experienta si prin efectuarea altor operatiuni: lucrari de reabilitare si bransamente apa-canal, lucrari de extindere a conductelor de gaze natural in Ilfov si in Bucuresti.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *