Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Arhitectura - Constructii

Robineti sfera pentru instalatii doar de la Prima!

Robinetii industriali sau armaturile sunt acele piese care sunt montate la capatul unor instalatii sau care fac legatura intre tevi sau conducte. Scopul acestor robineti este de a permite trecerea anumitor lichide cu mai multa usurinta sau, dupa caz, de a bloca un anumit flux. Deoarece sunt piese esentiale in domeniul instalatiilor, este bine sa utilizam robineti sfera, model ce se preteaza in domeniul instalatiilor de termoficare, de transportare si alimentare a retelelor de apa potabila. Robinetii de tip sfera sunt folositi si in cazul gazelor aflate sub presiune, rolul lor fiind acela de a permite sau a inchide accesul circuitului de fluide sau de gaze precum si de a regla debitul lor.

Robineti sfera- tipuri si intrebuintari

Acesti robineti sfera , datorita caracteristicilor lor, sunt confectionati din multiple materiale si anume fonta, alama, otel sau inox, toate conferindu-le o rezistenta foarte mare in timp. Este necesar sa fie fabricati din elemente cu o duritate marita deoarece au un rol important in functionarea in parametrii normali a instalatiilor. Robinetii sfera rezista foartre bine la orice tip de presiune sau soc termic, nu sufera de fenomenul coroziunii si nu-si modifica forma la temperaturi inalte, putand fii folositi pe o perioada de pana la 15 ani.

In functie de modul in care sunt folositi, robinetii sfera pot fi regasiti in mai multe tipuri precum robineti de inchidere cu sfera,robineti cu 3 cai, robineti de trecere cu sectiune totala sau cu flanse. Raportat la model si la instalatia pe care sunt montati, toti robinetii de tip robineti sfera fac fata unei presiuni cuprinse intre 10 si 40 de bari.

Acestia au fost conceputi pentru a functiona in conditii extreme asadar suprafata lor exterioara este ultra finisata si nu prezinta nicio muchie taioasa. Suprafata interioara a robinetilor sfera permite curgerea fara problema a lichidului interior si sunt perfect etanse daca sunt utilizati conform manualului de instructiuni cu care vin in dotare. Sunt realizati in asa fel incat sa reduca nivelul zgomotului care este efectuat in timpul circulatiei lichidelor in instalatii si nu au nevoie de niciun fel de echipament extra pentru a produce si o izolare termica.

Un alt avantaj in intrebuintarea acestor robineti sfera este faptul ca sunt usor de montat, nu necesita o intretinere speciala deoarece finisajele fine ale acestora nu permite acumularea de impuritati iar riscul de a fi obturati este minim. In plus, in caz de oarecare defectiuni orice piesa poate fi schimbata cu usurinta.

Prima- furnizorul cel mai bun de robineti sfera!

Cu o experienta de mai bine de 20 pe piata produselor destinate distributiei si tratarii apei potabile, compania Prima comercializeaza o gama variata de robineti sfera de cea mai buna calitate si adaptati nevoilor tuturor clientilor. Pe langa oferta de robineti industriali, in portofliul firmei mai puteti regasi de asemenea si reductoare de presiune, contoare pentru apa,echipamente cu aer comprimat, pompe si alte accesorii pentru instalatii.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *