Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

hidroizolatii
Arhitectura - Constructii

Cand este mai bine sa realizezi hidroizolatiile teraselor blocurilor

Cu siguranta nu toate casele au acoperis si aici vorbim despre acele blocuri de locuinte care nu au mult prea clasicul acoperis cu care asociati de fiecare data cuvantul ,,casa”. Si, pentru a fi siguri ca apa si alte lucruri nu patrund in apartamentele de la ultimul etaj sunt necesare a fi realizate hidroizolatii ale teraselor.

Hidroizolatiile teraselor de blocuri sunt realizate de companiile specializate si desigur, intrebarea care sta pe buzele tuturor este aceea: ,,cand este mai bine sa se realizeze aceste lucrari? Primavara sau toamna?”. Raspunsul la aceasta intrebare este mai complex intrucat depinde mai mult de asociatia de locatari a blocului respectiv legat de momentul in care se vor realiza hidroizolatiile teraselor blocurilor.

Lipsa de bani este criteriul cel mai decisiv in luarea deciziei de a realiza hidroizolatia teraselor blocurilor, intrucat nu intotdeauna se aduna suficienti bani de la locatari pentru a putea realiza o lucrare de calitate. Iar atunci se alege o solutie de mijloc care totusi are o durata medie de viata dar reparatiile acestor hidroizolatii terase este mai deasa.

A trecut sezonul in care se mai acordau diverse reduceri asociatiilor de locatari care se decideau sa faca aceste lucrari toamna. Reduceri la aceste hidroizolatii a teraselor se acorda primavara cand companiile de constructii nu au inca lucrari demarate si incearca sa atraga clienti.

Pretul hidroizolatiilor teraselor de bloc variaza si in functie de gradul de avariere pe care o au acestea in timp. In cazul in care asociatia de locatari opteaza pentru o varianta mai scumpa a acestor hidroizolatii a teraselor blocurilor, compania care executa lucrarea decoperteaza intreg acoperisul pana la sapa, se remonteaza sapa dupa care se monteaza doua straturi de membrana.

Dar din pacate sunt prea putini care aleg aceasta varianta mai scumpa cu toate ca hidroizolatiile teraselor de bloc prezinta mai multe avantaje printre care o rezistenta mai buna la intemperii si pe timpul iernii dar are si o durata de viata mai ridicata.

Pentru ca o lucrare de hidroizolatii terase de blocuri sa fie mai trainica sunt recomandate a fi utilizate membrane bituminoase cu ardezie care este mai flexibila si mai rezistenta. Din totalul costurilor, in afara de materialele utilizate pentru hidroizolatia teraselor blocurilor, intra si manopera dar si costul gazului buteliei intrucit aceasta operatiune de hidroizolatie a teraselor blocurilor se realizeaza la cald.

De asemenea in functie de lucrarea executata compania ofera un termen de garantie care depinde de calitatea materialelor.

In principiu cele mai multe lucrari de hidroizolatii a teraselor de bloc se realizeaza toamna intrucat atunci este sezonul si sezonul concediilor este pe sfarsite si incep asociatiile de locatari sa se gandeasca la realizarea lucrarilor de reparatii la blocuri. WWW.Milucon.ro

In principiu asociatiile de locatari ar trebui sa se gandeasca din timp, poate inca de la inceputul anului la aceste lucrari de hidroizolatii a teraselor blocurilor si sa incerce pe cat posibil sa investeasca in ceva mai de calitate pentru ca si durata de viata a acestor lucrari sa fie mai ridicata. Deci recomandabil este ca daca asociatia de locatari decide momentul in care se vor executa aceste lucrari sa se gandeasca din timp la strangerea sumei necesare pentru a-si putea permite ceva de calitate la standarde ridicate.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *