Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

foraje fantani
Arhitectura - Constructii Casa si gradina

Foraje fantani pentru toate zonele tarii

Hidrogeologia este un domeniu sensibil, dedicat studiului complex al apelor subterane. Desi aparent la indemana oricui, executarea de foraje fantani presupune o implicare atenta a unor ingineri geologi, specialisti de a caror prezenta ne bucuram in cadrul echipei noastre si care sunt o garantie in plus in vederea reusitei lucrarilor de forare.

Tipuri de foraje fantani

Apa poate fi captata prin operatiuni de foraje fantani, facute cu ajutorul unor utilaje speciale si a unor tehnici inovative, utile atat pentru randamentul crescut al forajului, cat si pentru siguranta mesterilor implicati in aceste proceduri.Foraje fantani pot fi de mare sau de mica adancime, aceasta presupunand penetrarea solului pana la aproximativ 20 m in cazul celor de mica adancime si atingerea unor distante de zeci de metri – pana la 40 m sau chiar peste – pentru foraje fantani de profunzime medie si mare. Diametrele sunt variabile, in functie de destinatia fantanii si de domeniul de activitate; cele mai inguste sunt cele de 40 cm si sunt utile pentru ariile restranse, unde nu ar fi rentabila nici risipa de spatiu, nici debitul nu ar necesita desfasurarea forajului pe diametre mai mari. Fantanile cu tuburi de 80 cm sunt printre cele mai solicitate, datorita functionalitatii rezultate prin punerea in balanta a factorilor: pret – debit – spatiu ocupat. Tubulaturile mai ample pot avea pana la 160 cm diametru, iar acestea se pot monta cu succes in zonele unde solul este bogat in resurse si generos privind cantitatea de apa. Pe de alta parte, domeniul de activitate trebuie sa solicite cantitati considerabile de apa pentru a fi necesare foraje fantani de asemenea complexitate.

Foraje fantani

Fiecare zona a tarii ofera conditii diferite de desfasurare a procedurilor de foraje fantani si mai ales de rentabilitate a demararii acestora, prin prisma potentialului debit al apei din panza freatica, dat mai ales de diferitele forme de relief. Este la simtul comun faptul ca unele zone ale tarii sunt mai secetoase, iar altele mai fertile, astfel, cand ne contactati va rugam sa mentionati cu exactitate localitatea, diametrul si debitul pe care il asteptati de la fantana dumneavoastra.

Foraje fantani de la HIDROGEOFOR

Avantajele colaborarii cu firma noastra sunt multiple, din punctul nostru de vedere. in primul rand, va asiguram ca prin contractarea firmei www.Puturiapa-hidrogeofor.ro aveti cea mai serioasa, implicata si bine pregatita echipa, coordonata de ingineri geologi si profesionisti in domeniul foraje fantani, portofoliul vast si interactiunea cu diferite tipuri de beneficiar crescand capacitatea de empatizare cu nevoile fizice ale gospodariei sau afacerii spre utilitatea careia se va face forajul. Un alt punct forte este rapiditatea cu care finalizam o lucrare, ignorand piedicile aparute pe parcurs si dificultatea cu care se foreaza un anumit tip de sol. Am experimentat diferite inclinatii ale terenului, variate suprafete si in toate situatiile am facut fata cu bine prin priceperea si indemanarea personalului nostru, ducand la bun sfarsit lucrarea intr-o singura zi sau chiar cateva ore.

Indiferent de adancime, zona a tarii, tip de teren, debitul de apa asteptat sau alte expectante va oferim cel mai bun raport calitate – pret pentru foraje fantani, inclusiv studii geologice si schite privind straturile freatice, toate la cele mai accesibile preturi si sub indrumarea unor specialisti cu experienta.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *