Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Arhitectura - Constructii

Invelitori din tigla metalica de la Amalind pentru acoperisuri trainice

Atunci cand construim o casa alegerea tipului de acoperis si montarea lui poate fi una dintre cele mai placute etape. In orice caz, e printre cele mai asteptate. Daca am ajuns la acoperis inseamna ca am facut mare parte din munca.

Atunci cand mergem pe o strada oarecare si suntem inconjurati in stanga si in dreapta de case, ce ne atrage atentia cel mai mult? Acoperisul! Ascunse de garduri, porti, copaci si plante si aflate la distanta, celelalte componente ale constructiei nu ies in evidenta prea mult decat la casele cu cel putin un etaj. La celelalte vedem mai mult acoperisul.

O casa mare, cu multe etaje, atrage intotdeauna atentia. Ne vom uita la o casa mare cu interes, chiar daca arhitectura ei nu e chiar pe gustul nostru, chiar daca noi am fi ales alte culori. O casa mica nu ne sare in ochi la fel de repede, dar asta nu inseamna ca noi, ca trecatori, nu o vom remarca. Poate nu o vom vedea pe toata, dar acoperisul va iesi cu siguranta in evidenta. Ne vom face o parere dupa acoperis. Daca acesta arata foarte bine vom spune ca e o casa frumoasa. La asta ar trebui sa ne gandim si cand construim propria noastra casa: cum sa alegem un acoperis care sa o puna in valoare?

Unii oameni cred, in mod gresit, ca o casa frumoasa se poate construi doar cu multi bani. Asa cum marimea unei case nu o face neaparat frumoasa, nici sumele mari cheltuite pe materialele de constructie nu o transforma automat intr-o cladire de bun gust. Pentru asta e nevoie de mai mult, adica de rabdare pentru a alege materiale superioare din punct de vedere calitativ si estetic. Scepticii pot spune ca nu exista asa ceva, dar ii putem contrazice foarte usor. Exista o companie care in materie de acoperisuri ofera ce are piata mai bun in acest moment. E vorba de firma Amalind din Ploiesti. Fondata in 2004, s-a specializat in comercializarea de materiale de constructii, in special materiale pentru acoperisuri. Acestea apartin unor producatori apreciati care nu fac nici un fel de compromis cand vine vorba de calitate, si partea cu adevarat buna e ca preturile practicate nu sunt mari. Dimpotriva, putem spune ca sunt accesibile multor buzunare. Oricine merita pentru casa lui un acoperis rezistent, din materiale moderne si atragatoare.

Invelitori din tigla metalica

Printre produsele pentru acoperisuri pe care firma Amalind le ofera celor interesati se numara si invelitorile din tigla metalica. Compania nu se ocupa doar de comercializarea lor, ci si de montare. In acest fel dumneavoastra veti beneficia de lucrari de calitate facute de specialisti.

Invelitorile din tigla metalica pe care firma vi le propune apartin marcii Lindab. E vorba, mai exact, de modelul Nordic 400. Acestea au greutatea de doar 5 kilograme pe metro patrat, ceea ce face montarea lor destul de usoara. Sunt disponibile in mai multe culori si sunt mate sau lucioase, asa ca le veti putea alege pe cele care se potrivesc stilului arhitectural al cladirii.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *