Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

formatie evenimente
Divertisment

Formatie evenimente – Distractie si voie buna, cu Zestrea Lautarilor

Pentru orice fel de eveniment (nunta, cumatrie, aniversare, petrecerea firmei) ai nevoie de o trupa care sa binedispuna invitatii si sa le ofere muzica de calitate. Noi recomandam Zestrea Lautarilor, o formatie evenimente din Bucuresti. Membrii acesteia au un repertoriu foarte bogat, astfel ca distractia si voia buna iti vor fi garantate. Discuta cu ei amanuntele unei colaborari.

Formatie evenimente – Alegerea ideala: Zestrea Lautarilor

Indiferent de eveniment (nunta, aniversare, cumatrie, reuniune), muzica e nelipsita. Daca si tu vei fi anul acesta gazda unei asemenea intalniri, ai nevoie de serviciile profesioniste ale Zestrei Lautarilor, o formatie evenimente. Ia legatura cu reprezentantii ei si discuta despre o posibila colaborare. Pretul este avantajos.
Iata care sunt beneficiile:
– distractia iti este garantata. Si la petrecerea firmei, si la cea de Craciun sau de Revelion, musafirii se vor distra si vor dansa. Cu alte cuvinte, va fi intr-adevar o petrecere reusita;
– se abordeaza numai muzica de calitate, pe gustul tuturor invitatilor;
– repertoriul este foarte bogat, cuprinzand melodii si din muzica populara si din muzica usoara autohtona, si din muzica internationala. Diversitatea e, de altfel, acel aspect care trebuie luat in considerare cand stii ca vei avea mai multi invitati (cu cat sunt mai multi invitati, cu atat si gusturile sunt mai diversificate);
– serviciile oferite sunt de calitate;
– clientii de pana acum ai Zestrei Lautarilor s-au declarat incantati si de oferta, si de costuri, recomandand formatia cunoscutilor si prietenilor.
Pentru detalii suplimentare suna la unul din numerele de telefon de mai jos. Vei primi toate informatiile de care ai nevoie pentru a te putea hotari.

Zestrea Lautarilor – O formatie evenimente pe gustul tau

Aceasta formatie evenimente este alcatuita din patru absolventi de Conservator, pasionati de pastrarea si transmiterea valorilor romanesti si a traditiilor populare. Ei sunt: Grigore Gherman (voce), Loredana Streche (voce si nai), Robert Pircalabescu (violonist) si Bogdan Zamfir (clape, mixaj sunet si DJ). Zestrea Lautarilor a aparut in urma cu aproximativ 5 ani si promoveaza prin cantec valorile autohtone, axandu-se pe o nisa din ce in ce mai neglijata.
Despre Zestrea Lautarilor trebuie mentionate si urmatoarele aspecte:
– repertoriul este foarte bogat, pe placul tuturor participantilor de la o petrecere. Se abordeaza atat melodii autohtone, cat si melodii internationale (concret: muzica populara romaneasca, muzica tiganeasca, muzica instrumentala de virtuozitate, cafe-concert si nu numai);
– membrii formatiei se adapteaza in functie de context. Spre exemplu, atunci cand se serveste un fel de mancare, melodiile sunt mai lente, iar cand invitatii vor sa danseze, se pun melodii ritmate;
– echipa este talentata si ambitioasa. Membrii ei, care au si studii in domeniul muzicii, depun toate eforturile pentru ca petrecerea sa fie reusita, iar invitatii sa se simta foarte bine.

Zestrea Lautarilor este exact ceea ce iti trebuie pentru nunta sau cumatria pe care o vei organiza. Ia legatura cu aceasta formatie evenimente si discuta detaliile unei colaborari. Cu siguranta, nu vei regreta! Dimpotriva, la randul tau, vei recomanda serviciile Zestrei Lautarilor familiei si cunoscutilor.

Date de contact
Adresa: Bucuresti
Telefon: 0743.594.131, 0761.137.738
E-mail: formatiazestrealautarilor@yahoo.com

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *