Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Servicii

Fortuna Brod – broderii computerizate, varianta perfecta pentru personalizarea echipamentului de lucru!

Esti in cautarea unei modalitatii ieftine si eficiente prin care sa-ti promovezi imaginea, facandu-ti remarcata sigla sau brand-ul? Alege sa-ti personalizezi echipamentul de lucru prin broderii computerizate de la compania Fortuna Brod, din Cluj Napoca. Aceasta vine in intampinarea clientilor cu cele mai bune si optime solutii, in functie de necesitatile impuse de domeniu in care iti desfasori activitatea.

Compania are in dotare masini de brodat industriale de ultima generatie, care functioneaza pe baza unui software complex de digitizare. In felul acesta, Fortuna Brod are posibilitatea de a transpune in broderie orice imagine ( marca, sigla, slogan, motto), indiferent de suportul textil solicitat.

Pentru contractarea serviciului broderii computerizate si stabilirea pretului, tot ce trebuie sa faci este sa trimiti pe adresa de e-mail broderiicluj@gmail.com, imaginea pe care o doresti brodata, specificand totodata dimensiunea, culorile si cantitatea dorita si natura suportului pe care se va realiza broderia. La cerere, specialistii companiei Fortuna Brod se pot ocupa si de partea de design a produselor, astfel incat sa fii sigur ca ai facut cea mai buna alegere.

De ce sa apelezi la Fortuna Brod pentru broderii computerizate?

Primii pasi in realizarea comenzii constau in executarea unui preview al broderiei si a unei mostre fizice, dupa aprobarea acestora de catre tine urmand sa se treaca la productia in serie. Detinand un portofoliu in care sunt inclusi beneficiari din domeniu, Fortuna Brod executa urmatoarele tipuri de personalizari pentru echipamentele de lucru:
• broderii computerizate pentru domeniul hotelier, pensiuni si restaurante: papuci brodati cu sigla hotelului, draperii si prosoape brodate, halate si lenjerii de pat brodate, fete de masa, huse scaune, servete, uniforme pentru personal – bucatari, ospatari, menajere
• broderie imbracaminte business- uniforme, camasi brodate si cravate
• broderii computerizate pentru firmele de paza protectie- sacouri, combinezoane si camasi
• broderie pentru uniforme ingineri ori angajatii din domeniul constructiilor
• broderie echipamente de lucru si uniforme pentru personalul medical din spitale si clinici private sau sistemul de stat
• broderii pentru politie, jandarmerie, pompieri si armata, de tipul gradelor, emblemelor si epoletilor.

Avantajele de care vei beneficia daca alegi broderii computerizate de la Fortuna Brod!

Broderii computerizate prezinta o serie numeroasa de avantaje, ce le recomanda drept solutia perfecta atunci cand vine vorba despre personalizarea echipamentului de lucru. Aceste broderii computerizate sunt durabile pentru o perioada indelungata de timp, nu se deterioreaza dupa spalari repetate ale hainelor pe care au fost aplicate, cu conditia sa fie respectate instructiunile de curatare si intretinere: produsele brodate nu se fierb, nu se spala cu inalbitori si se calca pe dos ori acoperite cu o alta panza.

Produsul final prezinta o calitate net superioara comparativ cu orice alt procedeu de personalizare a obiectelor textile, confera un aspect exclusivist si un impact viziual placut.

Broderia este o arta ce a rezistat inca din cele mai vechi timpuri tocmai datorita capacitatii sale de infrumusetare a articolelor pe care este aplicata. Compania Fortuna Brod pune un mare pret pe flexibilitate si deschidere spre solicitari noi, indiferent de complexitatea acestora, oferind cele mai optime solutii tuturor clientilor.

Pentru mai multe informatii suplimentare despre broderii computerizate, nu ezita sa contactezi reprezentantii – 0757 162 309/ 0727 080 302 sau acceseaza pagina web www.broderiicluj.ro pentru a te putea bucura de servicii de personalizare echipament de lucru prin intermediul broderiilor computerizate deosebite, calitative si ieftine!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *