Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

aparate de aer conditionat
Instalatii

Pregatirea unor aparate de aer conditionat pentru vara

Iarna este pe trecute, asta daca nu cumva a si plecat din anumite regiuni ale tarii, asa ca este timpul sa ne gandim la confort si la zilele toride de vara. Libra System este aliatul dumneavoastra in lupta cu temperaturile caniculare si nu numai. Va oferim atat aparate de aer conditionat cat si accesoriile si consumbabilele aferente acestora. Si pentru ca (imediat) este primavara, consideram ca ar fi oportune cateva informatii despre pregatirea aparatelor de aer conditionat pentru noul sezon de vara al acestui an.

Daca deja vorbim despre temperaturi de +25o Celsius dupa jumatatea lui Februarie, mai mult ca sigur ca vom avea un an destul de “fierbinte”, lucru ce nu poate insemna altceva decat ca, aceste aparate de aer conditionat vor fi mai mult decat utile in anumite regiuni, mai ales cele din Sud, Est si in general zonele de camp. Asadar, daca in cursul iernii s-a cam asternut praful pe aparatele de aer conditionat, aceasta este perioada in care ar fi bine sa le pregatiti usor-usor pentru vara.

Unele modele de aparate de aer conditionat permit verificarea si schimbarea filtrelor cu mare usurinta

In primul rand, filtrele de aer sunt cele mai importante si in general cele mai uzuale consumabile ale unor aparate de aer conditionat. Asadar, este foarte bine sa verificati starea filtrelor, iar acolo unde este posibil, chiar si o curatare a acestora. In functie de model, la cele mai moderne aparate de aer conditionat exista posibilitatea scoaterii si a curatarii filtrelor chiar de catre posesor, insa pentru a afla exact procedura specifica modelului dumneavoastra de aparat, consultati cu atentie cartea tehnica ce insoteste echipamentul. Pentru tipurile de aparate de aer conditionat mai vechi, sau in cazul in care nu sunteti o persoana din Bucuresti si imprejurimi, cu aptitudini tehnice, este cel mai bine sa apelati fie la echipele noastre de service-mentenanta sau firma ce v-a furnizat echipamentul. Nu incercati sa interveniti asupra echipamentelor daca nu detineti cunostiinte tehnice minime.

In afara de filtre, care pot fi schimbate si curatate manual (doar in cazul anumitor modele) de catre oricine care are cunostinte si aptitudini minime tehnice, exista si o serie de verificari ce pot fi efectuate numai de catre experti in aparate de aer conditionat. Acestea tin de partile tehnice ale aparatului, cum ar fi, gradul de mobilitate a motorului ventilatorului, starea palelor, a turbinei, traseului de condensare dar si a elementelor interne si externe ale aparatului de aer conditionat.

Solicitati o echipa de experti in aparate de aer conditionat

Este evident ca aceste verificari nu sunt necesare doar in mod periodic, ci si cand banuiti o functionare defectuoasa. Este bine sa chemati specialistii in aparate de aer conditionat la primele semne de functionare improprie deoarece exista riscul agravarii problemelor in timp, lucru ce duce la cheltuieli si mai mari. Noi va asiguram atat transportul gratuit in Bucuresti si imprejurimi la toate tipurile de aparate de aer conditionat achizitionate, precum si servicii complete de asistenta, montaj, verificari si service a acestora. Pentru a afla mai multe, va asteptam pe pagina noastra de internet, locul de unde veti putea consulta oferta noastra de aparate de aer conditionat dar si pentru a ne contacta.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *