Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Servicii

Mutari mobila pe timp de iarna? Da!

Poate vremea de afara nu este una prea optima pentru mutari mobila, insa chiar si in aceasta perioada si chiar si pe timpul iernii, Professional Movers ajuta sute de romani sa se mute in conditii perfecte de siguranta, indiferent de vreme, cantitatea bunurilor si mai ales, indiferent de distante. Suntem activi in acest domeniu de foarte multa vreme, iar datorita flotei noastre de autoturisme de transport putem asigura chiar si pana la 5 relocari simultane. Si pentru ca dorim sa ne cunoastem mai bine, acest articol il vom dedica descrierii catorva aspecte ce tin de serviciile de mutari mobila si cum pot influenta conditiile meteorologice o mutare. Insa, inainte de asta, trebuie sa spunem ca intreaga echipa de profesionisti sunt pregatiti la cel mai inalt grad de profesionalism, astfel, va putem garanta siguranta bunurilor indiferent de conditiile meteorologice si mai ales, incercam sa respectam toate termenele limita.

Asiguram mutari mobila si pe vreme rea

Insa, cum nimic nu poate depasi forta naturii, mai sunt si situatii in care actiunile de mutari mobila pot intampina dificultati cauzate de intemperii sau chiar de fenomene extreme. Dupa cum se stie, perioada lunilor Noiembrie si Decembrie este caracterizata de instabilitate din punct de vedere al fenomenelor meteo. Anul trecut foarte multe autoturisme au fost prinse pe nepregatite de masivele caderi de zapada sau de aprigele viscoluri ce au maturat zonele de campie si de deal ale Romaniei. In mod evident, echipele noaste de mutari mobila isi iau diferite masuri de siguranta pentru a putea ajunge in siguranta la locatia finala indicata de dumneavoastra sau de client. Printre aceste masuri putem mentiona si consultarea previziunilor meteorologice pentru a putea configura traseul intr-un mod corect.

Inafara de acest aspect, mai ales pentru actiunile de mutari mobila cu destinatii in alte zone ale tarii si pentru traseele ce strabat zonele muntoase si nu numai, toata flota noastra de transport este echipata corespunzator pentru a putea face fata conditiilor de iarna si de vreme rea. Astfel, lanturile antiderapante, proviziile de material antiderapant si de combustibil sunt esentiale in orice misiune pe timp de iarna. De asemenea, ne alaturam tuturo soferilor care respecta legea rutiera dar si o conduita preventiva la volan, soferii nostri punand accent in primul rand pe o un sofat preventiv, insa in acelasi timp ne obligam sa respectam termenul de livrare.

O echipa de mutari mobila completa si pregatita

Pe langa experimentatii nostri soferi de mutari mobila echipa noastra contine si consilieri de transport care vin sa ofere cele mai bune solutii de logistica in cazul transporturilor de mobila mai ample. Astfel, reusim sa intampinam orice posibila problema ce poate aparea cu o solutie optima si prompta. Pentru a ne cunoaste mai bine, va asteptam pe siteul nostru, www.professionalmovers.ro locul de unde puteti afla toate detaliile despre mutari mobila, dar si alte servicii cum ar fi cele de depozitare bunuri, transporturi de mobilier si bunuri. Tot prin intermediul siteului ne puteti contacta pentru a afla detalii despre ofertele noastre sau pentru a cere una personalizata nevoilor dumneavoastra.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *