Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Educatie - Cultura

Gradinita MiniMaxi – o gradinita din Bucuresti Sector 3 spre bucuria celor mici si celor mari!

Inca eziti cand vine vorba de inscrierea celui mic la o gradinita din Bucuresti Sector 3? Ai auzit pana acum de Gradinita MiniMaxi? Parintii care nu au ales deja gradinita potrivita pentru cel mic mai au sansa de a se convinge ca cei de la Gradinita MiniMaxi vin cu un program complet pentru ca micutii sa studieze, sa se joace si sa se distreze cat timp cei mari sunt la serviciu. Cu Gradinita MiniMaxi, il lasi pe cel mic pe maini cat mai bune.

La ce gradinita din Bucuresti Sector 3 l-ai putea inscrie pe cel mic?

Atunci cand nu stii la ce gradinita sa il duci pe cel mic, te-ai putea opri pentru un moment la Gradinita MiniMaxi. Cu siguranta, este o altfel de gradinita decat cu cele cu care te-ai obisnuit deja, iar pentru a te convinge, trebuie neaparat sa le faci o vizita celor de la Gradinita MiniMaxi.

Spre deosebire de alte institutii de acest gen, Gradinita MiniMaxi este o institutie prescolara particulara cu program prelungit, flexibil in functie de nevoile copiilor. Aceasta gradinita din Bucuresti Sector 3 ofera un program educational atractiv cu activitati si ateliere dintre cele mai variate, conform cu nevoile parintilor si copiilor.

De asemenea, Gradinita MiniMaxi isi ofera serviciile sub forma unui club pentru copii care are in vedere atat program de cresa, before si after school, baby parking etc. Parintii care nu stiu unde sa organizeze un eveniment pentru micutii lor, pot alege spatiul oferit de cei de la Gradinita MiniMaxi indiferent ca este vorba despre copii inscrisi sau nu la aceasta gradinita din Bucuresti Sector 3.

Cei de la Gradinita MiniMaxi pun pe primul plan dezvoltarea fizica, psihica si emotionala a unui copil asigurand un mediu adecvat; programul educativ al celor mici ajunge sa fie personalizat conform aptitudinilor si intereselor avute. Odata cu acesta, se adauga si ingrijirea medicala, alimentatia echilibrata si spatiul de joaca si studiu aferente amenajate corespunzator tot de cei de la Gradinita MiniMaxi.

Gradinita MiniMaxi – descopera varietate in programul educativ propus de aceasta gradinita din Bucuresti Sector 3!

Gradinita MiniMaxi este o gradinita din Bucuresti Sector 3 care ofera numeroase variante pentru parintii in cautare de ceva diferit pentru micutii lor. In primul rand, este bine de stiut ca la Gradinita MiniMaxi pot ajunge toti copii cu varste intre 1 si 6 ani pentru a se putea bucura de posibilitati educationale variate, conditii dintre cele mai bune si programul flexibil.

La Gradinita MiniMaxi, grupele de copii au intre 8 si 10 copii astfel incat personalul didactic si auxiliar sa faca fata la nevoile fiecarui prichindel si la supravegherea acestuia. Fiind vorba despre cadrele didactie, personalul de la Gradinita MiniMaxi dispune de experienta vasta in domeniu, calificare superioara si aptitudini pedagogice.

Cu varietate de activitati optionale pe langa programul obisnuit, cei de la Gradinita MiniMaxi te asteapta pentru a face cunostinta cu cel mic. Optand pentru Gradinita MiniMaxi ca prima etapa in educatia copilului tau, vei realiza in cel mai scurt ca nu ai fi putut face o alegere mai buna pentru copilul tau. Dar inainte de toate, contacteaza-i pe cei de la Gradinita MiniMaxi pentru a stabili o intalnire!

Gradinita MiniMaxi – prima optiune de gradinita din Bucuresti Sector 3 pe care trebuie sa o ai pentru cel mic!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *