Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Educatie - Cultura

Ce indicii ne da copilul in cautarea de gradinita particulara Bucuresti?

Emotiile inceperii gradinitei sunt in aceeasi masura ale parintilor si ale copilului. De multe ori alegerea unei gradinite o face parintele, dar de ce sa nu ne aplecam mai mult asupra dorintelor si nevoilor celui mic si sa decidem impreuna ce gradinita particulara Bucuresti ar fi mai potrivita pentru urmatorii ani din viata familiei? Caci la urma urmei se schimba viata intregii familii. Nu doar mama are o zi diferita, nu doar tatal isi schimba traseul de dimineata, ci si cel mic incepe o etapa noua, extrem de importanta, dar si minunata facuta asa cum are el nevoie.

Ce ar cauta cel mic la o gradinita particulara Bucuresti?

Hai sa analizam un pic ce face un copilas de peste 18 luni acasa! Ce ii place cel mai mult? Cred ca multe raspunsuri vor fi cam asa – ii place sa se joace cu cuburile, ii place sad ea cu piciorul in minge, ii place sa-si traga plusul preferat de coada si lista poate continua. Ce au toate in comun? Joaca! Chiar si la masa, descoperirea alimentelor este tot o joaca. Copiii se joaca, sa nu le ingradim asta. O gradinita particulara Bucuresti nu trebuie sa insemne sfarsitul distractiei. Joaca ramane pe primul loc.

La asta s-au gandit si cei de la gradinita Veverita Jucausa cand au amenajat 3 locuri de joaca, unul in interior si doua la exterior. Petrecerea timpului in aer liber este foarte utila celor mici, atat in dezvoltarea fizica armonioasa, cat si in dezvoltarea relatiilor cu ceilalti copii. Aerul liber este sanatos indiferent de sezon.

La intrebarea “De ce o iubesti pe mami”, cei mici pot surprinde cu mentionarea celor mai banale activitati. De multe ori raspunsul este cam asa ceva: O iubesc pentru ca imi face papa bun! De aceea, la gradinta Veverita Jucausa exista bucatarie proprie. Copiii pot afla si cum se pregatesc felurile de mancare, il pot cunoaste pe bucatar si se simt implicati in pregatirea meniului. Desigur, bucataria proprie asigura prospetimea mancarii si respectarea diversitatii si a aportului nutritiv necesar cresterii sanatoase. In gradinita Veverita Jucausa exista spatiu separat pentru sala de mese.

Una din cele mai mari temeri ale parintilor este teama de imbolnavire a celor mici. Este drept ca este unul din riscurile intrarii in colectivitate. Insa gradinita asigura si intarirea sistemului imunitar. Am fost incatatata sa afla ca la Veverita Jucausa exista un cabinet medical si ca cei mici sunt verificati in fiecare dimineata de un medic pediatru. Astfel se pot depista de la primele simptome semnele unei boli si se pot lua masurile de precautie necesare, atat pentru copilasul afectat, cat si pentru ceilalti copii.

Ce gradinita particulara Bucuresti primesti copii sub 3 ani?

De multe ori este dificil sa gasesti o gradinita particulara Bucuresti care sa primeasca si copii sub 3 ani. Insa multi parinti se gasesc in situatia de a avea nevoie de un loc pentru cei mici inainte de aceasta varsta. Situata in sectorul 2, pe strada Litovoi Voievod, gradinita Veverita Jucausa isi deschide portile pentru toti copilasii peste 18 luni, propunand si 3 tipuri de programe – program scurt pana la ora 13, program normal pana la ora 14 si program lung, pana la ora 18.30. Copiii primesc mic dejun, gustare de fructe, masa de pranz si gustare dupa somn. Mai multe despre activitati si program puteti afla la telefon 0726 224 859 sau la mail veveritajucausa1@gmail.com. Pentru un tur virtual si o prima introducere a spatiului dedicate copiilor, nu uitati sa vizitati si site-ul www.veveritajucausa.ro

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *